• Project Zebra: wil jou als vrijwilliger (binden) bij XerxesDZB!

 • Om meer vrijwilligers voor onze vereniging te werven en de huidige groep fantastische vrijwilligers aan ons te binden, is project Zebra gestart. De lancering van het project Zebra is op 7 december en valt samen met de Nationale dag van de vrijwilliger.

  De keuze van de projectnaam Zebra heeft niet alleen met de blauwe strepen op ons mooie shirt te maken, maar ook met de zebra zelf. Zebra’s verenigen zich in een kudde, zijn sociaal en zorgen voor en met elkaar. Maar wat zebra’s en ons echt bijzonder maakt zijn onze unieke strepen. Geen enkele zebra heeft dezelfde strepen. Ze staan voor het unieke talent dat een ieder van ons in zich heeft. Als club willen we dit talent benutten en niet alleen op het veld maar juist ook daar omheen!

  Met project Zebra willen we XerxesDZB nog leuker en toonaangevender maken. Het project gaat er voor zorgen dat elke XerxesDZB zebra weer weet wat het verenigingsleven inhoudt. Het moet er ook toe leiden dat we de vrijwilligers nog meer waarderen en dat niets als vanzelfsprekend genomen wordt. Tegelijkertijd zijn we ook op zoek naar meer mensen die een steentje bij willen dragen aan onze club. We hebben al een mooie ‘kudde’ bij elkaar, maar merken dat op sommige mensen een te groot beroep moet worden gedaan. Om van veel handen lichter werk te maken, zijn we op zoek naar jou! Heb jij interesse in een actieve rol binnen XerxesDZB kijk dan naar onze huidige vacatures of stuur een mail naar vrijwilligers@xerxesdzb.nl. Wil je ons helpen om de organisatie rondom de vrijwilligers te verbeteren; wees van harte welkom en meld je aan via de mail. Andere ideeën om iets bij te dragen laat het ons weten, we staan overal voor open.

  We zoeken naar mannen/jongens en vrouwen/meiden in de leeftijd van 14 – 90 jaar (maar ben je 91 dan mag je ook meedoen). Wees ook welkom als je een keer mee wilt kijken met onze vrijwilligers om zelf te ervaren of het bij je past.

  We hopen je graag te verwelkomen,

  Team Zebra