• Dankzij de eerste reclamebordenactie van een jaar geleden hebben we het aantal partners met een bord langs ons hoofdveld flink kunnen uitbreiden. Maar er is nog steeds ruimte voor meer borden en dus heeft het Sponsorteam (dat inmiddels ook is uitgebreid) zich tot doel gesteld om het aantal beschikbare plekken rondom ons hoofdveld volledig te voorzien van een reclamebord en daarmee ook ons bestand van partners uit te breiden tot een volwaardige businessclub.

  Om dit te kunnen bereiken roepen wij weer de hulp in van onze leden. Velen van jullie hebben wel een familielid, vriend, kennis of buurman die een eigen bedrijf runt of een invloedrijke functie heeft binnen een groter bedrijf. Spreek deze persoon eens aan en heb het eens over de mogelijkheid van een reclamebord langs het hoofdveld van jouw club XerxesDZB. Het kan natuurlijk ook zijn dat je zelf ondernemer bent en interesse hebt in een partnership.

  Specifiek voor ondernemers hebben wij een aantrekkelijk aanbod. Het plaatsen van een reclamebord in combinatie met contributie voor een lidmaatschap van de vereniging.

  Bij een overeenkomst van minimaal 2 jaar (langer mag natuurlijk ook) bedragen de kosten van een bord van 300 bij 70 cm € 650,- excl. btw per jaar en gedurende de overeenkomst hoeft voor één spelend lid geen contributie te worden betaald.

  Het Sponsorteam zorgt voor het maken en plaatsen van het bord en als partner maak je tevens deel uit van de Business Club XerxesDZB waarmee je wordt geholpen bij het leggen van contacten tussen partners onderling. Ook krijg je als partner een horecapas met een tegoed van € 50,- per seizoen te besteden in ons clubhuis of bestuurskamer/businessruimte.

  Kortom: word een nieuwe partner en voetbal twee seizoenen gratis.

  Interesse voor deze aantrekkelijke actie, dan is een mailtje naar sponsoring@xerxesdzb.nl of een berichtje naar 0621128516 waarin dit wordt aangegeven al voldoende. Hierop zal een van de leden van het sponsorteam contact opnemen om e.e.a. nader af te spreken.

  Het Sponsorteam

  Ben Dortland - Xander Scheffel - Winand van Loon - Miranda Monster - Rinus Huibrechtse - Jeffrey Vossenaar - Alex van Baarle