• Afgelopen donderdagavond wisten Rob Magerij en Frans Scheuller de VoetbalQuiz 'de Aftrap' te winnen in het clubhuis van XerxesDZB. Rob en Frans hadden de meeste punten behaald van de 70 vragen en waren de beste van in totaal 20 koppels.

    Quizmaster Ronald Broeders had weer zijn uiterste best gedaan om de quiz te maken. Er werden ook nog tussenrondes gespeeld 'Gele en Rode kaart'. Ook hier konden er mooie prijzen gewonnen worden. Zo stelde Kevin Valkhof een 3-gangen diner beschikbaar voor zijn zaak Gym & Gin en je kon een mooi boek winnen. 

    De hoofdprijs was 2 kaarten voor Feyenoord - Zwolle voor de KNVB Beker.

    Ook kregen de jongste deelenemers nog een prijs dat waren Mike van Staaijeren en Bryan Lammers. Ook de enige vrouwendeelnemers gingen met een prijs naar huis. Danielle Wisselaar en Karin Verbeek ontvangen een mooi blad. Ook de laatste plaats ontvingen een prijs. Dat waren Kees Strijbos en Wim Strik.

    Het was een gezellige voetbalavond in het clubhuis van XerxesDZB. Komende zaterdag op oudjaarsdag vindt de traditionele wedstrijd van Frank Heintjes plaats. Iedereen is hier van harte welkom.

    Volgende week 7 januari zal er weer een voetbaldag zijn met natuurlijk de nieuwjaarsborrel. Om 18:00 uur zal zanger Rene Calame het jaar muzikaal inleiden. Tot snel en een veilig uiteinde!