• In hun jongste voetbaljaren waren ze teamgenoten bij XerxesDZB. Hun talent en doorzettingsvermogen hebben hen beide door laten stromen naar het betaald voetbal.

    Romée van de Lavoir (21), vanuit XerxesDZB in de jeugdopleiding bij Feyenoord beland en inmiddels basisspeelster in Vr1, uitkomend in de Vrouwen Eredivisie. Recent heeft de 21-jarige aanvalster haar contract nog verlengd.

    En Gjivai Zechiël, de bijna 20-jarige middenvelder, die dit seizoen aansloot bij de eerste selectie van Feyenoord en zijn debuut mocht maken in de wedstrijd tegen Almere City.

    Beide van het blauwwitte XerxesDZB shirt naar het Rood en Wit van Feyenoord. De vereniging is trots op beide spelers die het betaalde voetbal hebben gehaald.

    Afgelopen zaterdag waren beide op de vereniging en overhandigden zij in de rust en na de wedstrijd tegen Spijkenisse hun respectievelijke gesigneerde Feyenoord shirts. Deze shirts krijgen uiteraard en mooie plek in ons clubhuis.

    Beide spelers danken we voor hun bijdrage aan de prachtige voetbalzaterdag, we hopen ze nog vaak terug te zien op het Faas Wilkes Sportpark en wensen ze veel succes in hun carrière.