• Afgelopen zaterdag stond de 1e bekerwedstrijd in de poulefase op het programma. De ploeg van trainer Tom Rietberg moest afreizen naar Roelofarendsveen voor de wedstrijd tegen DOSR. Het werd een makkelijke 1-5 overwinning voor de zebra's.

    DOSR kwam op een 1-0 voorsprong na een slap begin van XerxesDZB. Al vrij snel herparkte de ploeg zich en kwam het in de eerste helft al op een ruime 1-3 voorsprong te staan door doelpunten van spits Harold Vrolijk (2) en Marvin Strik. Na de rust was de wedstrijd gespeeld en werd de scoren uitgebreid naar 1-5 door mooie goals van Eugunio Leerdam en Myron Bostdorp.

    Komende zaterdag staat de 2e wedstrijd in de poulefase van het bekertoernooi op het programma. Dan ontvangt XerxesDZB op sportpark Faas Wilkes Sparta AV. De aftrap is om 15:00 uur.

    Opstelling XerxesDZB: Ferry Hagendijk, Wembley Paulino Reyes, Kai Fens (a), Desley Hoogendijk (Leon van den Berg), Raoul Gangadin, Burak Dogan (Bruce van Kesteren), Marvin Strik (Orlano Stewart), Denzel Medar, Eugunio Leerdam, Harold Vrolijk (Leonardo de Pina) en Myron Bostdorp.

    XerxesDZB O23 onder leiding van Marphe Redjosetiko en Daniel Rijaard wonnen thuis met 2-0 van Sparta AV O23. Komende zaterdag spelen zij hun 1e competitie wedstrijd in de nieuwe O23 competitie tegen Kloetinge O23.