• Samenvatting nederlaag XerxesDZB tegen Neptunus-Schiebroek (video)

• Afgelopen zaterdag verloor XerxesDZB de topper tegen Neptunus-Schiebroek en kan niet aanhaken aan de top in de 1e Klasse B. XerxesDZB speelde een teleurstellende wedstrijd en creĆ«erde nauwelijks kansen en verloor verdiend van Neptunus-Schiebroek.

Martijn Domburg maakte een mooie samenvatting van de wedstrijd. Het enige doelpunt dat aan de kant van XerxesDZB werd gemaakt kwam van de voet van de pupil van de week Jivio van Veen.

Volgende week speelt XerxesDZB weer een thuiswedstrijd, dan is om 14:30 uur VELO uit Wateringen de tegenstander. Na afloop zal er net als afgelopen zaterdag met zanger Jesse van der Wielen weer een gezellige 3e helft plaatsvinden in het clubhuis. Dit keer met DJ Rowan Pierot. Laten we dit keer ervoor zorgen dat we niet alleen de 3e helft maar ook de wedstrijd winnend afsluiten.

Opstelling XerxesDZB: Ferry Hagendijk, Stefan Dams (82e min Orlano Stewart), Leon van den Berg, Romi Mulder (65e min Burak Dogan), Rens Herweijer, Robin Hofman, Eugunio Leerdam, Jordan Kroon, Bruce van Kesteren, Myron Bostdorp en Denzel Medar (78e min Ryan Lugtigheid).