• Het seizoen 2020-2021 staat eindelijk weer op het programma. Vandaag maken wij de Zaterdag 1 selectie bekend en de concept competitie indeling van de KNVB voor het seizoen 2020-2021.

  Selectie XerxesDZB

  Ook dit jaar heeft XerxesDZB helaas afscheid moeten nemen van een aantal spelers in de selectie. Daar tegen staat de komst van een aantal nieuwe spelers en oud bekende die terugkeren naar Sportpark Faas Wilkes. 

  Zo zien wij het komend seizoen de 2 uitstekende backs Wembley Paulino Reyes (Karim) en Raoul Gangadin terug op Sportpark Faas Wilkes. Routinier en recordhouder Leonardo de Pina heeft besloten om er nog een jaar aan vast te plakken in het blauw-witte shirt van XerxesDZB. Ook krijgen een aantal jeugdspelers de kans om zich te bewijzen in de voorbereiding bij XerxesDZB. 

  Dit jaar zal Osvaldo de Pina als assistent van trainer Tom Rietberg fungeren. Osvaldo was vorig jaar trainer van XerxesDZB 2.

  Het komend seizoen zal XerxesDZB geen 2e elftal hebben, maar Onder de 23. Zij spelen mee in een speciale Onder de 23 competitie die dit jaar voor het eerst is opgezet door de KNVB.

  XerxesDZB Onder de 23 zal geleid worden door het duo afkomstig van XerxesDZB Zondag 1 Marphe Redjosetiko en Daniel Rijaard.

  Bekijk de complete zaterdag 1 selectie hieronder op de afbeelding!

  Conceptindeling KNVB 1e Klasse B seizoen 2020-2021

  BVCB, Brielle, Heerjansdam, Heinenoord, Kloetinge, Neptunus-Schiebroek, Nieuw Lekkerland, Nieuwenhoorn, Oranje Wit, RVVH, SHO, Terneuzense Boys, Papendrecht en XerxesDZB.