• Soccer4You organiseert Voetbal Clinic bij XerxesDZB

 • Op 21 november 2018 zal er op sportpark Faas Wilkes een voetbalclinic georganiseerd worden door vier studenten van de Hogeschool Rotterdam.

  Deze voetbalclinic zal bestaan uit diverse leerzame onderdelen waar kinderen van 8 t/m 12 jaar zich voor kunnen aanmelden. Er zullen verschillende trainers aanwezig zijn van de amateurs tot professionals om ieder kind een leerzame dag te bezorgen. Op deze dag staat natuurlijk ook plezier voor de kinderen voorop!

  Deze voetbalclinic is niet zoals alle andere. De opbrengst zal worden gedoneerd aan het goede doel: Stichting Jarige Job. Daarom vragen de vier studenten een kleine bijdrage van €2 om deel te kunnen nemen aan de voetbalclinic. Ruim 61,000 kinderen kunnen hun verjaardag niet vieren omdat er thuis geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeau, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek. Jarige Job helpt deze kinderen én daarmee het hele gezin door in ieder geval de belangrijkste dag van het jaar wél mogelijk te maken.

  Wij van Soccer4You vinden het dus ook belangrijk dat wij een deel van deze leeftijdsgroep voor een kleine bijdrage een leerzame ervaring te geven op voetbal gebied. De voetbalclinic is toegankelijk voor ieder kind in de leeftijdsgroep van 8 t/m 12 jaar.

  Daarnaast zullen er op deze dag artikelen verloot worden van professionele voetballers! Op de dag is het mogelijk om voor een kleine bijdrage loten te kopen en na afloop van de voetbalclinic zullen er loten getrokken worden, dus misschien win jij wel het shirt van één van jouw favoriete spelers!

  Om deze bijzondere dag te kunnen realiseren zijn er ook sponsoren en bedrijven nodig die eventueel willen doneren. Natuurlijk zijn wij van Soccer4You enorm blij als er partijen zijn die zich hierbij willen aansluiten. Voor meer informatie kunnen jullie terecht bij het Soccer4You-team.

  Aanmelden kan via de site www.soccer4you.nl en volg het Soccer4You team op Instagram @soccerforyou2018 om up-to-date te blijven over de ontwikkelingen. Voor verdere vragen kunt U mailen naar info@soccer4you.nl