• Spectaculaire Rotterdamse derby XerxesDZB - SC Feyenoord eindigt in 3-3 (fotoreportage)

 • De Rotterdamse derby tussen XerxesDZB en SC Feyenoord in de Hoofdklasse is geeindigd na een spectaculaire wedstrijd in 3-3. De ploeg van Marco Jalink stond met 3-0 voor met rust, maar helaas ging het tegen de nummer 3 van de Hoofdklasse A toch nog mis in de laatste minuut. 

  XerxesDZB scoorde de 1e helft 3 keer tegen de ploeg uit Zuid. Een ongekende wilde voor de zebra's. De doelpunten werden gemaakt door Jordan Kroon en spits Robin Driesse 2x. De teller voor de spits staat op 7 doelpunten. 

  Na de rust ging SC Feyenoord vol in de aanval om nog een resultaat te boeken op Sportpark Faas Wilkes. 20 minuten voor tijd maakte Feyenoord de 3-1 en kort daarna maakte de ingevallen oud-XerxesDZB'er Serginho van Axeldongen de 3-2.

  En helaas ging het voor de ploeg van Marco Jalink in de 90e minuut weer fout. Wederom was het Serginho van Axeldongen die scoorde tegen zijn oude ploeg. In de extra tijd kreeg Feyenoord nog grote kansen om alsnog te winnen in Rotterdam-Zevenkamp, maar dat gebeurde niet en eindigde deze spectaculaire derby in 3-3.

  Volgende week gaat XerxesDZB om 14:30 uur op bezoek in Gouda bij Jodan Boys, waar oud-XerxesDZB'er Kevin de Vries actief is.

  Fotograaf Micha Lammers bracht de wedstrijd in beeld. Bekijk de foto's hier!