• Stem op XerxesDZB en de Rabo Clubsupport draagt bij aan ons terras

 • Het zal jullie vast niet ontgaan zijn. Het vlonderterras heeft plaats gemaakt voor een grote zandhoop. Er wordt druk gewerkt aan een nieuwe inrichting van ons terras. Op de tekentafel ligt een mooi plan en met de uitvoering wordt op de achtergrond stappen gemaakt.

  De reden dat het vlonderterras sneller ontmanteld is dan de uitvoering en de volledige funding van ons plan, is dat het terras niet meer aan onze veiligheidseisen voldeed. En nu het nieuwe veld is gelegd, er dus geen zwaar materieel over hoeft, kunnen we gaan bouwen aan een nieuw terras.

  We kunnen aan de slag. Om het terras volledig en klimaatbestendig te kunnen aanleggen zoals wij in de plannen hebben staan, passend bij wie wij zijn als XerxesDZB, kunnen wij nog extra inkomsten gebruiken.

   

  Rabo Clubsupport biedt ons een mooie kans

  Rabo Clubsupport is een initiatief van onze huisbankier om verenigingen, die onmisbaar zijn in de samenleving, te helpen met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren.

  Zo geeft de coöperatieve bank ieder jaar een deel van de winst terug aan de verenigingen. Daarnaast zet de bank zich in om clubs toekomstbestendiger te maken. Met stemactie “Iedereen verdient een club” geeft Rabo Clubsupport verenigingen de kans om geld in te zamelen voor één van hun projecten.

  XerxesDZB neemt deel aan dit initiatief met het project waarmee wij ons terras opnieuw willen aanleggen en tevens klimaatbestendiger maken.

   

  Hoe werkt het:

  Heel simpel… Wie bankiert bij de Rabo Bank mag stemmen en hoe meer stemmen hoe groter de bijdrage.

  Particuliere klanten (leden) van Rabo Bank van 12 jaar en ouder kunnen hun stemmen uitbrengen. Per klant kunnen drie stemmen worden uitgebracht op drie verschillende deelnemende verenigingen. Stemmen kan via de Rabo App of https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmenvanaf 5 september a.s.

   

  Bankier je zelf bij Rabo Bank?

  Breng dan een stem uit op XerxesDZB!

   

  Ken je mensen in je vrienden- en familiekring die dat doen?

  Vraag ze dan om ook een stem uit te brengen op XerxesDZB.

   

  Alvast Bedank!

   

  Alex van Baarle

  Penningmeester