• In deze moeilijke Coronatijden is het voor veel bedrijven en organisaties moeilijk het hoofd boven water te houden. Zo ook voor XerxesDZB en hun Horecapartners. Daarom organiseert de sponsorcomissie een Kerstloterij op zaterdag 19 december. 

  We zullen in 3 rondes meer dan 30 prijzen verloten middels het rad van 100. De loterij zal zaterdag 19 december live om 17:00 uur te volgen zijn op ons Facebookkanaal. 

  Ook willen wij onze horecapartners steunen door op 19 december met ze alle heerlijk eten te bestellen bij een van onze partners. Bekijk op hun website wat je daar kan bestellen: De Gouden Snor, Lebbink & van Eick, Gym & Gin, Lust TapasBrasserie Florijn en Project 7.

  De loten kosten 10 euro per stuk. In totaal zijn er 300 loten te koop met meer dan 30 prachtige prijzen! De gehele opbrengst gaat naar XerxesDZB! 

  Dus steun onze prachtige club en onze horecapartners met deze leuke kerstactie! Loten zijn te koop via Marvin Strik, Kai Fens, Michel Verwater, Wim Strik, Jeffrey Vossenaar of mail naar kerstloterijxerxesdzb@gmail.com en ontvang je loten digitaal!

  Alvast bedankt voor uw steun!

  Sponsor Commissie XerxesDZB