• Aanstaande zaterdag gaat het de competitie van het seizoen 2021-2022 dan officieel van start. Wij als XerxesDZB zouden het super leuk vinden om zoveel mogelijk elftalfoto's op de website te kunnen plaatsen op jouw eigen teampagina. 

  Afgelopen week hebben wij de elftalfoto van XerxesDZB Vrouwen 1 mogen ontvangen en deze is te zien op hun teampagina.

  Je kan je elftalfoto sturen per mail naar redactie@xerxesdzb.nl Wij zullen de foto dan z.s.m. op de teampagina verwerken.

  Mochten er zaken niet kloppen op je teampagina, stuur dit dan ook door naar redactie@xerxesdzb.nl zodat wij dit kunnen aanpassen.

  Heel veel succes en wij zijn de efltalfoto's graag tegemoet!

  Update 4-10-2021

  Afgelopen weekend hebben wij veel elftalfoto's mogen ontvangen. Super leuk! De foto's die wij ontvangen hebben zijn al terug te vinden op de teampagina's en onder dit bericht. We hebben natuurlijk nog veel meer teams bij XerxesDZB. Dus mail snel je elftalfoto naar redactie@xerxesdzb.nl en vergeet je team niet te vermelden!

  Dankjewel en succes met de foto's!

  Update 18-10-2021

  Ook dit weekend zijn er weer foto's gestuurd naar onze redactie. Zo hebben wij de teamfoto van de jongste talenten van XerxesDZB de 'Zebra's' ontvangen. Ook de selectiefoto van het 1e van XerxesDZB staat nu op de website.

  Blijf vooral de teamfoto's insturen naar redactie@xerxesdzb.nl!