• Met trots willen wij met jullie delen dat enkele spelers van de jeugdafdeling van XerxesDZB gescout zijn door verschillende BVO’s.

  Vanuit de JO8-1 gaat Jahmyan Bouwland komend seizoen de overstap maken naar de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Jahmyan speelt al sinds zijn vierde jaar bij XerxesDZB en is begonnen bij de Zebra’s.

          

  Benjamin Hagemeijer en Noah van Ardenne beide ook uitkomend in de JO8-1 van XerxesDZB zitten nog in een stagetraject dat in november is gestart bij de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam, zij maken ook nog kans om de overstap te maken.

  Noah was 5 jaar toen hij bij XerxesDZB begon en startte ook bij de Zebra’s. Benjamin was 4 jaar toen hij bij de Zebra’s van XerxesDZB begon met voetballen.

  Vanuit de JO9-1 maken Yves de Pina en Harvey Paling na dit seizoen de overstap naar de JO10 van de PSV academy. Zij hebben beide hun stage traject goed afgesloten en mogen hun voetbalkunsten de komende 3 jaar bij PSV laten zien.

      

  Zowel Harvey als Yves zijn beide bij de zebra’s van XerxesDZB begonnen Harvey was 4 jaar en Yves moest zelfs nog 4 jaar worden.

      

  Deze week heeft keeper Pim van Gogh uit de JO9-1 een uitnodiging gekregen om een stage traject bij de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam te starten.