• 2 editie TDT Cup zondag 5 juni 2022 bij XerxesDZB

  Bekijk hier de website van de TDT Rotterdam en hier kan je ook je team aanmelden voor de TDT Cup 2022!

  Dit jaar is dan eindelijk de 2e editie van de TDT Cup op sportpark Faas Wilkes. Op zondag 5 juni (1e Pinksterdag) zal de TDT Cup vanaf het middaguur aftrappen. Na afloop zorgen we met een zanger of zangeres voor heerlijke afsluiting van de TDT Cup 2022!

  De 1e edite in van de TDT Cup in 2020 was een groot succes. Toen won WION uit Zwijndrecht de gigantische wisselbokaal. Het was een heerlijke zonnige en gezellige voetbaldag dat werd afgesloten met zanger Jesse van der Wielen. Dit jaar willen we het evenement minimaal gaan evenaren en daar hebben wij jullie natuurlijk bij nodig!

  Naast de traditionele opzet van 24 teams (7x7) die strijden om de bokaal is er dit jaar ook plaats voor zes vrouwenteams en zes 35+ teams die strijden in aparte poules voor de winst.
   
  De cup zal dus worden uitgebreid van 24 naar 36 teams. Dit jaar zal er een zanger of zangeres voor feest zorgen na afloop van de prijsuitreiking van TDT Cup. Wij verwachten dat het een dag wordt vol spanning, spektakel en gezelligheid!
   
  Kort overzicht van de nieuwe opzet:
  • 24 Herenteams (4 poules van 6, waarvan de 1e 2 teams doorgaan naar de kwartfinales)
  • 6 Damesteams (1 poule van 6)
  • 6 35+ teams (1 poule van 6)
  Wij voorzien de TDT Cup van scheidsrechters, ballen, kleedkamer, een hapje en voor de muzikale 3e helft met een zanger of zangeres! Kosten voor deelname bedragen €99 per team.
   
  Schrijf je team dus snel in via deze link en bekijk ook de website van TDT Rotterdam hier!
   
  Als je bent ingeschreven dan ontvang je van ons na verwerking een bevestigingsmail. Binnenkort volgt meer informatie omtrent de muzikale 3e helft.
   
  Tot zondag 5 juni bij XerxesDZB!