• De 2e editie van de TDT Cup op Sportpark Faas Wilkes bij XerxesDZB is op zondag 31 mei 2020 (1e Pinksterdag) en zal nog groter zijn dan de vorige editie.
   
  Naast de traditionele opzet van 24 teams (7x7) die strijden om de bokaal is er dit jaar ook plaats voor zes vrouwenteams en zes 35+ teams die strijden in aparte poules voor de winst.
   
  De cup zal dus worden uitgebreid van 24 naar 36 teams. Dit jaar zal er niet alleen zanger Jesse van der Wielen de boel op stelten gaan zetten, maar ook DJ Paul Hoogervorst zal deze feestelijke dag afsluiten. Wij verwachten dat het een dag wordt vol spanning, spektakel en gezelligheid!
   
  Kort overzicht van de nieuwe opzet:
   
  • 24 Herenteams (4 poules van 6, waarvan de 1e 2 teams doorgaan naar de kwartfinales)
  • 6 Damesteams (1 poule van 6)
  • 6 35+ teams (1 poule van 6)
  Wij voorzien de TDT Cup van scheidsrechters, ballen, kleedkamers, een hapje en een drankje en voor de muzikale 3e helft met een DJ Paul Hoogervorst en zanger Jesse van der Wielen. De kosten bedrage dit jaar € 75 per team.
   
  Schrijf je team dus snel in via de website van de TDT Rotterdam of klik hier!
   
  Dit jaar staan er nog een aantal leuke evenementen op het programma, zoals de TDT PubQuiz, de TDT EK 2020 Poule en de TDT Summer League. Bekijk onze website voor meer informatie over deze leuke evenementen.
   
  Mede door de sponsoren maken wij onze evenementen tot een groot succes. Ook dit jaar wordt de TDT Cup mede mogelijk gemaakt door sponsoren. De TDT bedankt Lengkeek, De Rooy auto's, Van Loon Consultancy en Timmerfabriek de Raat voor hun bijdrage!
   
  Wil jij TDT Rotterdam ook sponsoren? Bekijk op www.tdtrotterdam.nl de mogelijkheden of mail ons via tdtrotterdam@gmail.com. Onze dank is groot!