• TDT Rotterdam speelt vanavond oefenwedstrijd tegen H.O.V.D.J.S.C.R bij XerxesDZB

 • Woensdagavond speelt TDT Rotterdam een oefenwedstrijd op Sportpark Faas Wilkes tegen het eveneens Rotterdamse HOVDJSCR. De voormalig club van bekende namen als Jan Boskamp, Nourdin Boukhari, Hans de Koning en Hans Loovens treft een zeer gevarieerde TDT-selectie.

  Ervaren spelers als Robin Hofman, Michel van Guldener en Michel Verwater moeten het brein gaan vormen van de ploeg. Daartegenover brengt de TDT ook jonge gretige honden mee in de personen van Davy van der Biessen en Mitchell Feyen. Ook wat betreft clubs is het een leuke mix binnen de ploeg van de gele giganten. Een combinatie van TOGB, CVV Berkel, Hillegersberg, XerxesDZB, V.V. Nieuwerkerk en BVCB etc. moet de ploeg voldoende impulsen geven voor een mooie pot voetbal.
   
  Aan trainer Jeffrey Vossenaar de taak om zijn vedettes allemaal in toom te houden en het maximale uit de ploeg te halen. Hij wordt hierbij ondersteunt door speler/ assistent trainer Michel Verwater, teammanager Ruud van Bommel en vlaggenist Ron van Ginneken.
   
  Om 20:00 uur wordt er afgetrapt op het hoofdveld van Sportpark Faas Wilkes. De kantine is uiteraard geopend, dus kom vooral even langs voor een leuke pot voetbal en een lekker drankje!