• TDT Summer League 2020

  Door de Coronamaatregelen ziet de 2e TDT Summer League er dit jaar anders uit dan dat we van plan waren. Door de versoepelingen van het kabinet gaat er toch een TDT Summer League 2020 van start.
   
  In de maand juli zal er wekelijks op zaterdag op Sportpark Faas Wilkes gestreden om de felbegeerde TDT Summer League. In teams van 7 neem je het 4 weken lang op tegen de andere teams op half veld. Iedere ploeg heeft iedere week beschikking over zijn eigen kleedkamer. Op zaterdag speel je 2 wedstrijden van 30 minuten, waarna de 3e helft plaatsvindt op het gezellige terras van XerxesDZB.
   
  De Summer League 2019 op Sportpark Faas Wilkes werd gewonnen door de Blauw Gele Gekken. De topscorer was eveneens afkomstig van dit kampioensteam in de persoon van Felix Verhaar. 
   
  Strijd jij dit jaar mee om de titel of misschien wel de topscorersbokaal?
   
  Inschrijven helaas niet meer mogelijk!
   
  Deelname kost €150 per team

  Bekijk onze website www.tdtrotterdam.nl. Voor vragen kun je mailen naar tdtrotterdam@gmail.com of stuur een bericht naar ons Facebook account De Tocht der Tochten of ons Instragram account TDT_Rotterdam en vergeet ons natuurlijk niet te liken en te volgen!