• TDT Summer League 2021

  In de maand juli zal er wekelijks op zaterdag op Sportpark Faas Wilkes gestreden om de felbegeerde TDT Summer League 2021!
   
  In teams van 7 neem je het 4 weken lang op tegen de andere teams op half veld. Iedere ploeg heeft iedere week beschikking over zijn eigen kleedkamer. Op zaterdag speel je 2 wedstrijden van 30 minuten, waarna de 3e helft plaatsvindt op het gezellige terras van XerxesDZB. De speelrondes vinden plaats op zaterdag 10,17,24 en 31 juli.
   
  De Summer League 2020 op Sportpark Faas Wilkes werd gewonnen door de FFF van Robin Hofman. De topscorer was eveneens afkomstig van dit kampioensteam in de persoon van Ricardo Merrelaar.
   
  Strijd jij dit jaar mee om de titel of misschien wel de topscorersbokaal?
   
  Deelname kost €150 per team voor 4 weken gezelligheid in combinatie met voetbal! Er zullen 18 teams aan de aftrap verschijnen. We starten om 12:30 uur en zullen de 3e helft optijd beginnen!

  Er is nog plek voor 3 teams in de TDT Summer League. Meld je snel aan door een mail te sturen naar tdtrotterdam@gmail.dom!

  Bekijk onze website www.tdtrotterdam.nl. Voor vragen kun je mailen naar tdtrotterdam@gmail.com of stuur een bericht naar ons Facebook account De Tocht der Tochten of ons Instragram account TDT_Rotterdam en vergeet ons natuurlijk niet te liken en te volgen!