• Zaterdag 4 juli staat dan alsnog de TDT Summer League 2020 op het programma! 4 weken lang wordt er op zaterdag gestreden voor de TDT Summer League!
   
  Door de Coronamaatregelen ziet de TDT Summer League er dit jaar anders uit dan dat we van plan waren. Door de versoepelingen van het kabinet gaat er toch een TDT Summer League van start. In de maand juli zal er wekelijks op zaterdag op Sportpark Faas Wilkes gestreden om de felbegeerde TDT Summer League.
   
  In teams van 7 neem je het 4 weken lang op tegen de andere teams op half veld. De standen en uitslagen worden wekelijks bijgehouden via de website van TDT Rotterdam. Iedere ploeg heeft iedere week beschikking over zijn eigen kleedkamer. Op zaterdag speel je 2 wedstrijden van 30 minuten, waarna de 3e helft plaatsvindt op het gezellige terras van XerxesDZB. 
   
  De Summer League 2019 op Sportpark Faas Wilkes werd gewonnen door de Blauw Gele Gekken. De topscorer was eveneens afkomstig van dit kampioensteam in de persoon van Felix Verhaar. 
   
  Strijd jij dit jaar mee om de titel of misschien wel de topscorersbokaal? Deelname kost 150 euro per team.
   
  Aanmelden is helaas niet meer mogelijk! Bekijk op onze website het programma, de uitslagen, de stand en de topscorers. www.tdtrotterdam.nl 
   
  Vergeet TDT Rotterdam natuurlijk ook niet te volgen op Facebook en Instagram!