• Titelstrijd jeugd: JO13-1 bijna kampioen, JO15, JO17 en JO19-1 winnen!

 • Het was afgelopen zaterdag weer een spannende voetbaldag in de strijd om de titel voor de jeugdselectie teams.

  XerxesDZB JO13-1 kon kampioen worden bij Feyenoord, maar kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Mede doordat VV Capelle dit weekend ook gelijk speelde blijft het gat 6 punten en kan JO13-1 volgende week op het eigen Sportpark Faas Wilkes kampioen worden tegen Spartaan'20.

  De aftrap aanstaande zaterdag tegen Spartaan'20 is om 08:30 uur.

  XerxesDZB JO15-1 staat 3e en is afhankelijk van TOGB en Westlandia. De zebra's voeren de druk op bij hun concurrenten, nadat er vorige week met 4-1 werd gewonnen van BVV Barendrecht was nu VELO het slachtoffer. JO15-1 won met grote cijfers van VELO. Het werd 0-6 voor de Zebra's.

  Helaas wonnen de concurrent ook en blijft XerxesDZB 3e op de ranglijst. Er staan nog 2 wedstrijden op het programma en de achterstand op koploper TOGB bedraagt 3 punten. Alles is hier nog mogelijk. 

  Zaterdag is HBS de tegenstander. Om 10:15 uur zal er worden afgetrapt op Sportpark Faas Wilkes.

  XerxesDZB JO17-1 wist afgelopen zaterdag wederom te winnen. BSC'68 werd met 0-2 verslagen. Concurrent BVCB won ook, waardoor het gaat nog altijd 2 punten bedraagd. Mocht BVCB aanstaande zaterdag punten laten liggen en het team van Patrick Heijberg weet zelf te winnen, dan is JO17-1 kampioen! 

  De aftrap aanstaande zaterdag op Sportpark Faas Wilkes tegen RVVH JO17-1 is om 11:45 uur.

  XerxesDZB JO19-1 wist zich knap te herpakken na de teleurstellende nederlaag vorige week tegen VV Nieuwerkerk. In Oud-Beijerland werd er met 1-3 gewonnen van SHO JO19-1. Beide concurrenten RVVH en Smitshoek wisten ook beide te winnen, waardoor XerxesDZB nog altijd op doelsaldo 1e staat in de competitie.

  Aanstaande zaterdag krijgt XerxesDZB JO19-1 BVV Barendrecht op bezoek. De aftrap zal om 16:45 uur na de wedstrijd van XerxesDZB 1 tegen Nootdorp zijn. 

  Alvast veel succes de komende week met de voorbereiding voor de komende 2 belangrijke wedstrijden!

  Bekijk hieronder naar het programma van de komende week en de huidige stand: