• Komende zaterdag staat de topper Spijkenisse - XerxesDZB op het programma in de 1e Klasse D. XerxesDZB gaat om 14:30 uur op bezoek bij de koploper in Spijkenisse.

  Vorige wedstrijd

  XerxesDZB heeft zich twee weken geleden goed gerevancheerd. Uit bij nummer 2 Brielle werd met 3-4 gewonnen door de ploeg van Tom Rietberg. Marvin van der Pluijm was de grote matchwinnaar door in de 88e minuut de 3-4 te scoren.

  XerxesDZB begon heel sterk aan de wedstrijd en stond na 12 minuten spelen met 0-2 voor door doelpunten van Harold Vrolijk en Myron Bostdorp. In de 1e helft maakte Brielle nog de aansluitingstreffer. Snel daarna was het alweer 1-3 door spits Harold Vrolijk.

  In de 2e helft ging het spektakel verder. XerxesDZB gaf de 1-3 voorsprong volledig uit handen. Brielle kwam knap terug naar 3-3. In de 88e minuut was het wederom Marvin van der Pluijm die in de laatste minuten voor 3 punten zorgt. Door zijn goal won XerxesDZB uit bij Brielle met 3-4. 

  Tegenstander 

  Spijkenisse is vorig jaar gedegradeerd uit de 4e Divisie. Dit jaar maken zij weer een hele sterke indruk in de 1e Klasse. Spijkenisse heeft alleen de 1e wedstrijd punten verspeeld. Ze hebben 22 punten gehaald uit 8 wedstrijden. XerxesDZB heeft 6 punten achterstand op Spijkenisse.

  Programma