• Op 11 december 2019 is de trekking geweest van de Grote Clubactie. Jeugdspelers van XerxesDZB hebben veel loten verkocht en nu is het tijd voor de kopers van de loten om te checken of ze prijs hebben!

  Vul je lot nummer in op: https://www.clubactie.nl/lotchecker.html

  Kopers die via een machtiging loten hebben gekocht kunnen hun lotnummer(s) vinden op hun afschrijving.

  In totaal zijn er 875 loten verkocht, ongeveer 50 van de 400 jeugdleden (13% van de jeugdleden die gevraagd waren loten te verkopen) hebben deze 875 loten met elkaar verkocht. Voor elk verkocht lot ontvangt de club €2,60, de jeugdleden die loten hebben verkocht ontvangen hiervan 0,40 cent per verkocht lot.

  Netto is hier zo’n €1580,- voor de club opgehaald. Verkopers, dankjewel voor jullie inzet!

  Hopelijk volgen er volgend jaar meer jeugdleden die mee doen met de verkoop van loten en zo geld voor de club ophalen.

  De uitbetaling van het verdiende geld aan de jeugdleden die loten hebben verkocht, is op 2 dagen ingepland (tip: schrijf de uitbetalingsdata in je agenda), namelijk op:

  • zaterdag 1 februari 2020 (10.00 – 11.30)
  • woensdag 5 februari 2020 (18.30 - 19.15)

  Dat is nog wel heel ver weg, maar we kunnen pas uitbetalen zodra de club het geld heeft ontvangen van de Grote Clubactie.  Let op dat alleen loten meetellen die we ook daadwerkelijk kunnen incasseren. Loten die verkocht werden via een machtiging met een foutief of ontbrekend bankrekeningnummer óf die vanwege een andere reden niet konden worden afgeschreven, tellen we helaas niet mee.

  Succes met het checken van de loten!

  Gr van de Kidsclub XerxesDZB

  Roy, Corina, Selena en Karin