• Zoals jullie weten is de Grote Club actie op 18 september gestart en loopt deze tot 23 november. Hieronder hebben wij de tussentstand tot en met gisteren.

  De top 3 is reuze spannend! Op nummer 1 staat Levi Verhorst uit XerxesDZB JO8-1 met een geweldig aantal van 197 loten. Op plek staat Mick Versnel uit XerxesDZB JO8-4 met 192 loten. De top maakt Luca Bastiaans ook uit XerxesDZB JO8-1 compleet met 143 loten!

  De totale tussenstand staat nu op het prachtige recordbedrag 5.457,60 euro! Super goed gedaan iedereen!! Hierbij zijn nog niet de lotenboekjes meegerekend.  Dit recordbedrag kan nog worden verhoogd, want de actie loopt namelijk nog tot 23 november 2021. 

  Lever uiterlijk zaterdag 19 november de ingevulde lotenboekjes in. Dit kan in de doos (schatkist voor je club) die op de bar staat in het clubhuis van XerxesDZB!

  Lege boekjes kunnen bij het oud papier. 

  Het is nog steeds mogelijk om een super lot te kopen via de onderstaande link! Help de club naar een mooi bedrag!

  Koop hier je normale lot!

  De Grote Clubactie is een jaarlijkse loterij waarbij jeugdleden loten verkopen van €3,-, waarvan € 2,40 naar onze clubkas gaat. Voor de kopers van de loten zijn mooie prijzen te winnen, zoals €100.000,-, een auto of een keukencheque van €10.000,-. Meer info kun je hier vinden: Lotenkopers - Grote clubactie

  Koop een lot en steun hiermee de club! De opbrengst van dit jaar willen we gebruiken om de speeltuin op ons terrein een opknapbeurt te geven.

  Opbrengst Grote Clubactie

  Elk jaar zorgt de Grote Clubactie voor een goede aanvulling van de clubkas, die dan gebruikt kan worden voor een mooi doel tbv de jeugd.

  De opbrengst stijgt elk jaar, van 1400 euro in 2014 tot 2800 euro in 2020.