• Update 16-3-2020

  Na nieuwe maatregelen van het Kabinet zullen er tot en met 6 april geen trainingen en wedstrijden plaatsvinden. Daarnaast zal door deze maatregelen ook ons Clubhuis tot die tijd gesloten zijn.

  De komende periode zullen wij de berichten van het Kabinet, het RIVM en de KNVB blijven volgen. Zodra er nieuws is welke betrekking heeft op onze vereniging en jullie als leden zullen wij dit op onze website kenbaar maken.

  Nu ook de scholen gesloten zijn begrijpen wij dat de velden op ons Sportpark lonken om te gaan voetballen. Wij rekenen op medewerking van jullie en jullie ouders om onze sluiting te respecteren en niet op de velden te gaan spelen.

  Wij danken jullie voor het begrip en medewerking en hopen een ieder in goede gezondheid na 6 april weer op ons Sportpark te zien.

   

  Update 13-3-2020

  Gisterenavond is het bestuur bijeengekomen voor beraad rondom de ontwikkelingen van het Corona virus.

  Het bestuur heeft besloten tot nader orde de trainingen op te schorten.

  De komende periode zal het bestuur de ontwikkelingen op de voet volgen en de maatregelen aanpassen waar mogelijk en nodig. Hiervoor zullen berichtgevingen van het RIVM, de KNVB en de overheid gevolgd worden.

  Voor informatie over het virus verwijzen wij een ieder naar de website van het RIVM.

   

  Update 12-3-2020

  XerxesDZB houdt de berichtgeving omtrent het Corona virus nadrukkelijk in de gaten. Zojuist zijn vanuit de overheid extra maatregelen aangekondigd die per direct in zijn gegaan.

  Deze maatregelen hebben ertoe geleid dat de KNVB het amateurvoetbal stillegt tot het einde van de maand maart. Dit betekent dat er geen wedstrijden en/of voetbalevenementen worden ingepland.

  Het bestuur zal de ontwikkelingen blijven volgen en waar nodig nieuwe maatregelen treffen.

  De trainingen van vanavond zijn afgelast zodat vanavond het bestuur zich verder kan beraden voor wat betreft de voetbalactiviteiten voor de komende week. Hierover zal berichtgeving komen op onze website.
  Het clubhuis zal vanavond wel (beperkt) geopend zijn.

  Voor de actuele informatie over het Corona virus verwijzen wij een ieder naar de website van het RIVM en de KNVB