• Ook dit jaar doen we als club weer mee met de Grote Clubactie. Deze actie loopt van zaterdag 18 september t/m 23 november en de trekking is op 9 december 2021.

  De Grote Clubactie is een jaarlijkse loterij waarbij jeugdleden loten verkopen van €3,-, waarvan € 2,40 naar onze clubkas gaat. Voor de kopers van de loten zijn mooie prijzen te winnen, zoals €100.000,-, een auto of een keukencheque van €10.000,-. Meer info kun je hier vinden: Lotenkopers - Grote clubactie

  Koop een lot en steun hiermee de club! De opbrengst van dit jaar willen we gebruiken om de speeltuin op ons terrein een opknapbeurt te geven.

  Loten verkopen

  Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Elke jeugdspeler tot en met JO12 ontvangt een lotenboekje van de trainer. In de begeleidende brief staat alles uitgelegd.

  Vanaf dit jaar kun je via de (persoonlijke) QR-code op je verkoopboekje, kopers eenvoudig met hun eigen mobiele telefoon online een lot laten kopen. Uiteraard kunnen kopers ook altijd nog met pen een eenmalige machtiging afgeven in het boekje, als dit hun voorkeur heeft. Contant betalen voor loten is helaas niet mogelijk. De lotnummers staan op het afschrift van de koper vermeldt nadat het bedrag is afgeschreven.

  Wat kunnen de jeugdleden winnen?

  De 3 beste verkopers, degenen die de meeste loten hebben verkocht, winnen een XerxesDZB Klupp Neon blauw/wit trainingstenue twv €22,99.

  Als team 75 loten of meer verkocht? Patat en drankje in de kantine voor alle spelers en trainers van het team!

  Welke spelers en teams in de prijzen zijn gevallen maken we bekend in de laatste week van november, net na de uiterste inleverdatum van de lotenboekjes.

  Opbrengst Grote Clubactie

  Elk jaar zorgt de Grote Clubactie voor een goede aanvulling van de clubkas, die dan gebruikt kan worden voor een mooi doel tbv de jeugd.

  De opbrengst stijgt elk jaar, van 1400 euro in 2014 tot 2800 euro in 2020. Hopelijk wordt de opbrengst van 2021 nog hoger. Helpen jullie allemaal mee?

   

   

  Vragen?

  Stel ze aan je afdelingscoördinator of via kidsclub@xerxesdzb.nl. Succes met de verkoop!!