• Beste XerxesDZB’er,

  Zoals jullie allemaal weten is er abrupt een einde gekomen aan onze activiteiten op ons cluppie. En als we de ontwikkelingen volgen zullen we de komende weken ook zeker nog geen activiteiten op de vereniging kunnen organiseren. Onze huidige horeca voorraad is daardoor overbodig geworden.

  Wij bieden daarom jou de mogelijkheid om tegen een schappelijke prijs diverse consumpties van ons over te nemen. Op deze manier kun jij de club steunen.

  Wij hebben alle consumpties die je gewoonlijk aan de bar kunt kopen nog op voorraad. Van Aquarius tot kratje Heineken en van zakje chips tot broodje en frituursnack.

  Zaterdag 4 april zullen wij een eerste verkoopmoment houden van 11:00 – 14:00 uur. In het clubhuis vind je dan lijsten waar je jouw bestelling op aan kunt geven. Zodra wij de bestelling klaar hebben kun je deze per pin afrekenen en mee naar huis nemen.

  Wij zullen de maatregelen van het RIVM in acht nemen en vragen iedereen die komt met 1 persoon te komen en de 1.5 meter afstand aan te houden. Alleen op deze manier kunnen wij er met elkaar voor zorgen dat we de verspreiding van Corona tegen gaan en hopen we elkaar gauw weer op de club te mogen ontmoeten.

  Voor vragen kunnen jullie een mail sturen naar horeca@xerxesdzb.nl

  Alvast bedankt voor jullie steun!