• Vishandel Benjamin Gundlach en Newes BV wedstrijdsponsors XerxesDZB - Neptunus Schiebroek

 • De wedstrijdsponsors aanstaande zaterdag van de wedstrijd XerxesDZB - Neptunus Schiebroek in de Zaterdag 1e Klasse B zijn Vishandel Benjamin Gundlach en Newes BV.

  Vanaf dit seizoen zorgen de wedstrijdsponsors voor een muzikale 3e helft in het clubhuis van XerxesDZB. Aanstaande zaterdag zorgt zanger Jesse van der Wielen vanaf 16:30 uur voor de muzikale 3e helft!

  NEWES BV

  NEWES is een jong bedrijf met een rijke historie. Het bedrijf is ontstaan uit een samenvoeging van onder meer Stork Energy Services en NEM Schelde Services. De volledige historie aan oorspronkelijke technische specificaties en onderhoudsvoorschriften van stoomketelinstallaties van deze bedrijven, alsook die van Backer en Rueb, zijn opgeslagen in onze database. Wij hebben inzicht in alle voorkomende schademechanismes en actuele modificaties. Belangrijk, want een ketelschade staat zelden op zichzelf. Zo werkt onze expertise direct in uw voordeel.

  Vishandel Gundlach

  Voor alle soorten vis, barbecues en haring-party's met oud-Hollandse haringkar. Informeer naar de mogelijkheden en bel 06 53 64 99 62 of mail rinusgundlach@live.nl