• Voorbeschouwing: Herpakt XerxesDZB zich zaterdag thuis tegen VV Brielle?

 • Kunnen de mannen van Tom Rietberg zich aanstaande zaterdag herpakken na de teleurstellende nederlaag van vorige week tegen RVVH? XerxesDZB speelt zaterdag om 14:30 uur thuis tegen VV Brielle op sportpark Faas Wilkes.

  Vorige wedstrijd

  XerxesDZB heeft zich afgelopen dinsdag geplaatst voor de 2e ronde van de KNVB Beker. XerxesDZB was met 3-0 te sterk voor MSV'71 uit Maassluis. De doelpuntenmakers waren Sjacco Meijer, Quincy Oosterom en Bruce van Kesteren.

  De vorige competitie wedstrijd werd uit met 2-0 verloren van RVVH uit Ridderkerk. De ruststand was 1-0. In de 2e helft maakte de Ridderkerkers er nog een bij. Door de nederlaag staat XerxesDZB nog altijd 3e in de 1e Klasse met 6 punten uit 3 wedstrijden.

  Tegenstander

  VV Brielle speelde afgelopen dinsdagavond ook voor de beker. Brielle verloor de thuiswedstrijd met 1-3 van 1e Klasser Voorschoten'97. In de competitie werd er afgelopen zaterdag nog met 2-0 gewonnen van Nieuw Lekkerland. VV Brielle speelde de 1e 2 wedstrijden gelijk tegen BVCB en Heerjansdam. VV Brielle vinden we terug op de 7e plek met 5 punten uit 3 wedstrijden.

  Wedstrijdsponsor

  De wedstrijdsponsor van XerxesDZB - VV Brielle is HDG Fruit Consultans. Zij maken ook de muzikale 3e helft mogelijk!

  Gratis toegang!

  Eindelijk mogen we weer voetballen, daardoor hebben wij als XerxesDZB besloten dat de 1e thuiswedstrijden van het seizoen gratis te bezoeken zijn. Wij heten iedereen dan ook van harte welkom op Sportpark Faas Wilkes!

  Programma