• Kan XerxesDZB aanstaande zaterdag de goede start van de competitie voortzetten bij RVVH? De aftrap in Ridderkerk is om 14:30 uur.

  Vorige wedstrijd

  XerxesDZB heeft afgelopen zaterdag de derby tegen Neptunus Schiebroek gewonnen met 4-1. XerxesDZB stond na 12 minuten met 2-0 voor door doelpunten van Jesse Banderhorst en Eugunio Leerdam. 8 minuten later maakte Neptunus de aansluitingstreffer. Het bleef tot aan de 90e minuut spannend totdat, Quincy Oosterom met 2 doelpunten de wedstrijd besliste op Sportpark Faas Wilkes. Door de overwinning staan de zebra's na 2 duels 1e in de 1e Klasse B met 6 punten uit 2 wedstrijden.

  RVVH kent een lastigere start van de competitie. De sterke selectie van RVVH ging in de 1e wedstrijd met 2-0 onderuit in Zeeland bij Terneuzense Boys. Vorige week werd er in eigen huis met 0-2 verloren van Nieuw Lekkerland. De ploeg uit Ridderkerk staat onderaan in de 1e Klasse B na 2 speelronde. RVVH is dus uit op eerherstel in de 1e Klasse.

  KNVB Beker

  XerxesDZB speelt volgende week dinsdagavond in de 1e ronde van de KNVB Beker een thuiswedstrijd tegen MSV'71 uit Maassluis. De aftrap is om 20:00 uur op Sportpark Faas Wilkes.

  Programma