• XerxesDZB hervat aanstaande zaterdag de competitie uit bij BVCB in Bergschenhoek. De aftrap in de Zaterdag 1e Klasse B is om 14:30 uur en na afloop zal er een zanger zijn in het clubhuis van BVCB.

  Winterstop

  XerxesDZB is in de winterstop op trainingskamp geweest in Hoenderloo. De ploeg van trainer Tom Rietberg speelde in Hoenderloo in oefenwedstrijd tegen de koploper in de Hoofdklasse A DUNO. XerxesDZB ging ongelukkig met 2-0 onderuit. 

  Vorige week werd er op Sportpark Faas Wilkes de K!DS Unlimited Cup gespeeld. XerxesDZB speelde op donderdag tegen Olympia (1-3) en op zaterdag werd er met 2-0 gewonnen van 1e Klasser TOGB.

  BVCB speelde afgelopen dinsdag in de Voetbal Rijnmond Cup tegen Zondag 1e Klasser SV Hillegersberg. De ploeg uit Bergschenhoek ging met 0-1 onderuit.

  Tegenstander

  BVCB (Bergschenhoekse Voetbal Club Bergschenhoek) is een voetbalvereniging in Bergschenhoek, gemeente Lansingerland. Het eerste elftal van de club komt in het seizoen 2019/2020 uit in de Eerste klasse zaterdag in district West II.

  De thuiswedstrijden worden sinds medio 2000 afgewerkt op sportpark De Sporthoek in Bergschenhoek. 

  BVCB staat op dit moment op de 12e plaats in de 1e Klasse B. Bij BVCB vinden we veel spelers met een XerxesDZB verleden. Doelman Wesley van der Molen, Nick Walbeek en Jeremy Stork hebben alle drie voor de zebra's gespeeld. 

  Teamnieuws

  Trainer Tom Rietberg kan bijna over een geheel fitte selectie beschikken. Helaas zal assistent trainer Marcel van Hattem wegens prive omstandigheden niet meer op de bank zitten bij XerxesDZB. Graag bedanken wij Marcel voor zijn inzet voor de club.

  Programma