• Voorbeschouwing: XerxesDZB hervat competitie uit bij Honselersdijk

 • XerxesDZB hervat de competitie aanstaande zaterdag op bezoek bij Honselersdijk. De aftrap tegen Honselersdijk in de Zaterdag 1e Klasse B is om 14:30 uur.

  Vorige speelronde

  XerxesDZB wist de afgelopen wedstrijd moeizaam te winnen van de nummer laatst VELO. Thuis op Sportpark Faas Wilkes scoorde Kai Fens in de laatste minuut de winnende treffer na een verre ingooi van Stefan Dams. Eerder kwam XerxesDZB op een 1-0 voorsprong door Denzel Medar. VELO wist al snel gelijk te maken en de wedstrijd leek af te gaan op een gelijkspel, maar aanvoerder Kai Fens kopte de bal snoeihard onderkant lat binnen. 

  Door die overwinning staat XerxesDZB 4e met 13 punten uit 8 wedstrijden.

  Tegenstander Honselersdijk ging keihard onderuit uit bij BVCB in Bergschenhoek, het werd 6-1. Een flinke nederlaag voor Honselersdijk dat 8 punten heeft uit 8 wedstrijden en terug te vinden is op de 11e plaats in de competitie.

  Tegenstander

  SV Honselersdijk is een Nederlandse voetbalvereniging uit het dorp Honselersdijk, gemeente Westland. De vereniging werd opgericht in 1964. SV Honselersdijk heeft afdelingen voor voetbal en zaalvoetbal. De club speelt op Sportpark De Strijphorst in Honselersdijk.

  Teamnieuws

  Trainer Tom Rietberg kan zaterdag niet beschikken over Marvin Strik, Jim Havenaar, Agbor Eyongakpa en Donny van Gelder.

  Programma