• Voorbeschouwing: XerxesDZB ontvangt SV Heinenoord op Sportpark Faas Wilkes

 • Komende zaterdag ontvangt XerxesDZB op Sportpark Faas Wilkes SV Heinenoord in de 1e Klasse B. Om 14:30 uur is de aftrap van de wedstrijd. Na afloop zorgt zangeres Bertha Verbeek voor de 3e helft in het clubhuis.

  Speelronde 1

  XerxesDZB speelde vorige week de 1e wedstrijd van de competitie tegen SV Poortugaal. De ploeg van Tom Rietberg maakte een valse start en verloor met 3-0. De scheidsrechter had een grote invloed op de wedstrijd. Zag 2 strafschoppen voor XerxesDZB over het hoofd en gaf aanvoerder Kai Fens 2 keer geel en 2 strafschoppen aan SV Poortugaal. XerxesDZB bracht aanvallend te weinig en de overwinning was dan ook verdiend voor SV Poortugaal, dat zeer gevaarlijk was met de snelle buitenspelers in de counters.

  Tegenstander SV Heinenoord ging ook onderuit in het 1e duel. Heinenoord verloor op eigen veld van VELO met 0-1.

  Tegenstander

  SV Heinenoord is opgericht op 6 juli 1946 en komt uit Heinenoord, gemeente Hoeksche Waard. De thuiswedstrijden worden op "Sportpark De Tienvoet" gespeeld en het 1e elftal komt uit in de Zaterdag 1e Klasse B

  Vorige Ontmoeting

  De laatste ontmoeting tussen XerxesDZB en SV Heinenoord was op 6 maart 2018 voor de Beker. XerxesDZB won toen met 1-2 van Heinenoord.

  Arbitrale trio 

  De wedstrijd staat zaterdag onder leiding van scheidsrechter Xander Shoffer en zijn assistenten Michiel van Delft en Onno Koster

  Selectienieuws

  Trainer Tom Rietberg kan niet beschrikken over Christiaan Hartmans, Stefan Dams, Mike Navajas Sanchez, Quinton Cheuk a Lam, Gabriel Garcia Mendes, Ryan Lugtigheid en Boy Stoops.

  Wedstrijdsponsor

  De wedstrijdsponsoren van XerxesDZB - SV Heinenoord zijn De Rijke en BG Freight Line. Zij zorgen voor de muzikale 3e helft en voor he buffet voor sponsoren in de bestuurskamer.

  Programma Zaterdag 1e Klasse B