• Aankomende zaterdag gaat hervat XerxesDZB de competitie uit bij CVV Zwervers. De ploeg uit Capelle speelt dit jaar voor het eerst in de Zaterdag 1e Klasse. De aftrap in Capelle is om 14:30 uur.

  Vorige wedstrijd

  XerxesDZB is flink op dreef met doelpunten maken. De afgelopen 3 wedstrijden heeft XerxesDZB 19 doelpunten gemaakt tegen De Zwerver in de competitie maakte de Zebra's 5 doelpunten. In de 1e ronde van de KNVB Beker 6 doelpunten tegen De Jonge Spartaan en afgelopen dinsdag voor de Fidus Cup 8 tegen RVV Overschie.

  Tegenstander

  CVV Zwervers spelen op het mooie vernieuwde sportpark in Capelle aan den Ijssel. Ze wonnen afgelopen dinsdag knap uit bij Zondag 4e Divisionist V.O.C. met 0-2. Afgelopen zaterdag verloren zij met 1-4 van SC Feyenoord in de 1e ronde van de KNVB Beker. In de competitie heeft CVV Zwervers 4 punten uit 4 wedstrijden en staan zij op de 10e positie.

  3e helft

  Op sportpark Faas Wilkes zal rond 18:00 uur zangeres Bertha optreden in het clubhuis van XerxesDZB. Het 1e efltal zal na de wedstrijd bij CVV Zwervers terugkeren voor de 3e helft naar XerxesDZB!

  Programma