• Aanstaande zaterdag gaat XerxesDZB in de 1e Klasse B op bezoek bij Voorschoten'97. De aftrap in Voorschoten is om 14:30 uur.

  Vorige speelronde

  XerxesDZB speelde vorige week zaterdag met 1-1 gelijk op sportpark Faas Wilkes tegen VV Brielle. Na 26 minuten kwamen de bezoekers op voorsprong door een fout op het middenveld van de zebra's. 2 minuten later stond het alweer gelijk de 16-jarig spits Myron Bostdorp zorgde met zijn 2e doelpunt van het seizoen voor de 1-1 met een knappe kopbal. In de 2e helft werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

  Tegenstander

  Voorschoten '97 werd op 1 juli 1997 opgericht na een fusie van de voetbalclubs SV Voorschoten, SVLV en Randstad Sport. Het is sindsdien de enige voetbalclub in Voorschoten en een van de grotere amateurclubs in Nederland.

  Vorige week werd er met 1-1 gelijk gespeeld uit bij SV Heinenoord. Voorschoten heeft 5 punten uit 4 wedstrijden en wist de 1e wedstrijd te winnen met 1-0 van Honselersdijk.

  Vorige ontmoeting

  De laatste 2 ontmoetingen van XerxesDZB tegen Voorschoten'97 eindigde beide in een 4-0 overwinning voor de zebra's.

  Scheidsrechter

  De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Franklin Berg.

  Selectienieuws

  Trainer Tom Rietberg kan aanstaande zaterdag niet beschikken over Marvin Strik, Quinton Cheuk a Lam, Boy Stoops, Robin Hofman, Leonardo de Pina en Donny van Gelder. 

  Programma