• Voorbeschouwing: XerxesDZB op jacht naar 3 punten bij Heerjansdam

 • XerxesDZB gaat zaterdag op bezoek bij promovendus Heerjansdam. De laatste wedstrijd die XerxesDZB bij Heerjansdam speelde was in de Hoofdklasse in 2011. Zaterdag is de aftrap om 14:30 uur in Heerjansdam.

  Vorige wedstrijd

  XerxesDZB heeft afgelopen zaterdag uitstekende zaken gedaan in de competitie door thuis met 4-0 te winnen van vv Brielle. XerxesDZB kwam geen moment in de problemen tegen de Briellenaren. De ruststand van 2-0 werd bereikt door een doelpunt van Soefjan de Koning en een eigen doelpunt. In de 2e helft zorgde Harold Vrolijk en Bruce van Kesteren voor de 3 en 4-0.

  Een uitstekende overwinning van de ploeg van Tom Rietberg. XerxesDZB staat nu 1e na 4 wedstrijden met 9 punten. Kloetinge staat 2e met een wedstrijd minder met 7 punten.

  Tegenstander

  V.V. Heerjansdam speelt sinds dit jaar weer in de 1e klasse en kent een uitstekende start. De ploeg uit Heerjansdam is na 4 wedstrijden nog altijd ongeslagen. Er werd 3 keer gelijk gespeeld en 1 keer zeer ruim gewonnen van SHO uit Oud Beijerland. Vorige week werd er in Zeeland bij Terneuzense Boys met 0-0 gelijk gespeeld. 

  V.V. Heerjansdam staat na 4 wedstrijden op de 7e plaats met 6 punten uit 4 wedstrijden.

  Programma