• Voorbeschouwing: XerxesDZB opent 1e competitiewedstrijd uit bij SV Poortugaal

 • Aanstaande zaterdag opent XerxesDZB in de 1e Klasse B met de nieuwe trainer Tom Rietberg uit bij SV Poortugaal. De aftrap in Poortugaal is om 14:30 uur

  KNVB Beker Poulefase

  XerxesDZB heeft zich afgelopen zaterdag verzekerd van de knock-out fase van de KNVB Beker. XerxesDZB was ingedeeld bij VV Hillegersberg, SVS en Antibarbari. De ploeg van de nieuwe trainer Tom Rietberg wist van Antibarbari met 1-4 te winnen door doelpunten van Marvin Strik (2x) en Bruce van Kesteren (2x). Van SVS werd er met 1-4 gewonnen door wederom 2 doelpunten van Marvin Strik en een doelpunt van Bruce van Kesteren en Orlano Stewart. Thuis tegen VV Hillegersberg werd het 2-2. Leonardo de Pina zorgde toen voor de late gelijkmaker 

  Afgelopen week is de loting verricht. XerxesDZB gaat op bezoek bij Hoofdklasser Jodan Boys. De wedstrijd wordt waarschijnlijk gespeeld op dinsdag 22 oktober in Gouda.

  SV Poortugaal wist alle 3 de wedstrijden overtuigend te winnen. Er werd gewonnen van VFC met 3-1, van Hellevoetsluis met 4-0 en 0-5 uit bij CWO uit Vlaardingen.

  Tegenstander

  SV Poortugaal is een amateurvoetbalclub uit Poortugaal uit de gemeente Albrandswaard. De club ontstond als gevolg van de fusie tussen VV Oude Maas en PSV Poortugaal, officieel per 1 juli 2018. De nieuwe club is actief in de zaterdagafdeling van het amateurvoetbal. De thuiswedstrijden worden op Sportpark Polder Albrandswaard gespeeld.

  Teamnieuws 

  Trainer Tom Rietberg kan zaterdag niet beschikken over de geblesseerde Mike Navajas Sanchez, Burak Dogan, Cornee van de Grint, Quinton Cheuk a Lam en Christiaan Hartmans. 

  Volgende week 

  Volgende week speelt XerxesDZB de 1e thuiswedstrijd van het seizoen. Om 14:30 uur komt SV Heinenoord met oud XerxesDZB trainer Joop Hiele op bezoek op Sportpark Faas Wilkes.

  Wedstrijdsponsors De Rijke en BG Freigthline zorgen voor de 3e helft met zangers Bertha Verbeek!

  Programma