• Komende zaterdag ontvangt XerxesDZB op sportpark Faas Wilkes CVV Zwervers uit Capelle aan den Ijssel. De ploeg van trainer Tom Rietberg trapt om 14:30 uur af in Zevenkamp.

  Vorige wedstrijd

  XerxesDZB heeft afgelopen zaterdag een teleurstellend resultaat neergezet tegen De Zwerver uit Kinderdijk. De ploeg van Tom Rietberg miste veel kansen waardoor het eindigde in 1-1 gelijkspel.

  XerxesDZB creëerde de 1e helft veel kansen, maar de doelman van De Zwerver keepte een uitstekende wedstrijd en hield zijn ploeg op de been. Bruce van Kesteren scoorde de openingsgoal in de 18e minuut. 5 minuten later scoorde de ploeg uit Kinderdijk de gelijkmaker.

  In de 2e helft werd er niet meer gescoord, daardoor ziet XerxesDZB koploper Heerjansdam dat wel won uitlopen met 2 punten. De achterstand op Heerjansdam is nu 3 punten. 

  Tegestander

  De tegenstander CVV Zwervers staan op dit moment op 11e plaats en strijden voor degradatie. Afgelopen zaterdag werd er nipt verloren uit bij Terneuzense Boys met 2-1. De wedstrijd in Capelle tussen CVV Zwervers en XerxesDZB eindigde in een 1-1 gelijkspel.

  3e helft

  Komende zaterdag hebben we weer een gezellige 3e helft in het clubhuis van XerxesDZB. Zangers Jesse zal van 16:45 tot 18:45 uur het clubhuis entertainen!

  Programma

  Foto: Johan Sepers/ JCS Fotografie