• XerxesDZB speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen Forum Sport. De ploeg van Tom Rietberg trapt om 14:30 uur af op Sportpark Faas Wilkes.

  Vorige speelronde

  XerxesDZB speelde uit bij VV Brielle. De nummer 4 van de ranglijst. XerxesDZB kwam via Marvin Strik op een 0-1 voorsprong. In de 2e helft kwam Brielle uit een strafschop op gelijke hoogte. 1-1 was ook de uitslag in Brielle. 

  Door het gelijke spel heeft XerxesDZB nu 23 punten uit 15 wedstrijden en staat het op de 5e plaats in de 1e Klasse B.

  Tegenstander Forum Sport speelde een thuiswedstrijd tegen Neptunus Schiebroek. Forum Sport verloor met 0-2 van Neptunus. Door de nederlaag staat Forum Sport op plek 7 met 21 punten uit 15 wedstrijden.

  Tegenstander

  De club ontstond per 1 juli 1998 na de fusie tussen de zaterdagclub DEVJO en zondagclub SV Voorburg. De thuiswedstrijden worden op “Sportpark 't Loo” gespeeld. Het hoofdveld van dit complex werd in 2013 voorzien van kunstgras, ook werden er nieuwe dug-outs geplaatst.

  De uitwedstrijd bij Forum Sport won XerxesDZB met 0-2. 

  Wedstrijdsponsor

  De wedstrijdsponsor aanstaande zaterdag van de wedstrijd XerxesDZB - Forum Sport in de Zaterdag 1e Klasse B is Con4All uit Gorinchem.

  3e helft

  Vanaf dit seizoen zorgen de wedstrijdsponsors voor een muzikale 3e helft in het clubhuis van XerxesDZB. Aanstaande zaterdag zorgen Oud-XerxesDZB'er DJ Gino van der Linden & Sonny vanaf 16:30 uur voor de muzikale 3e helft!

  Programma