• Aankomende zaterdag staat in de 1e Klasse B XerxesDZB - VELO op het programma. Om 14:30 uur zal er worden afgetrapt op Sportpark Faas Wilkes. Na afloop zorgt DJ Rowan Pierot voor de 3e helft in het clubhuis.

  Vorige speelronde

  Vorige week verloor XerxesDZB met 0-1 van Neptunus Schiebroek. XerxesDZB kon weinig aanvallend inbrengen en verloor ook terecht van de ploeg uit Schiebroek. Een prachtige goal in de 2e helft zorgde voor de overwinning.

  Door de nederlaag staat XerxesDZB op de 6e plaats met 10 punten uit 7 wedstrijden.

  VELO verloor vorige week met 0-2 thuis van SV Nootdorp. De ploeg uit Wateringen staat 12e met 4 punten uit 7 wedstrijden.

  Tegenstander

  De vereniging werd opgericht op 14 juli 1930. De voetbalafdeling is de oudste en met 1150 leden de grootste. De thuiswedstrijden worden op het “Sportpark VELO” gespeeld. VELO speelt zowel met Zaterdag als Zondag 1 in de 1e Klasse.

  Teamnieuws

  Trainer Tom Rietberg kan zaterdag niet beschikken over Jim Havenaar, Boy Stoops, Jim Havenaar, Marvin Strik en Quinton Cheuk a Lam.

  Wedstrijdsponsor

  De wedstrijdsponsor aanstaande zaterdag is Aannemers en Loodgietersbedrijf Breeberg.

  Aannemers en Loodgietersbedrijf Breeberg is een in Rotterdam gevestigd allround aannemingsbedrijf dat alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van bouwen, verbouwen, renovatie en onderhoud voor u uit kan voeren. Of het nu gaat om eenvoudige werkzaamheden zoals het verhelpen van een lekkage of een klemmende deur tot het uitvoeren van een grote verbouwing of nieuwbouwproject, ons bedrijf staat met raad en daad voor u klaar.

  3e helft 

  Vanaf dit seizoen zorgen de wedstrijdsponsors voor een muzikale 3e helft in het clubhuis van XerxesDZB. Aanstaande zaterdag zorgt DJ Rowan Pierot vanaf 16:30 uur voor de muzikale 3e helft!

  Programma