• UPDATE 29 juni 2020! Voorlopige teamindelingen 2020-2021 voor Zebra t/m O19

 • Beste ouders/verzorgers en spelers,

  Ondanks de huidige ‘corona’ maatregelen en de wat bijzondere voetbalsituatie in deze tijd, zijn de coördinatoren op de achtergrond hard bezig met het volgend voetbalseizoen 2020/2021. 

  Coördinatoren:

  We hebben het coördinatoren team kunnen uitbreiden met 3 sociaal coördinatoren, te weten Cedric Martina, Sander van der Bos en Midley Kaspers. Daarnaast zijn er 2 technisch coördinatoren voor de jeugd aangesteld, te weten Michel Verwater voor de bovenbouw (O13 t/m O19) en Danielle Wisselaar voor de onderbouw (O8 t/m O12).

  Hieronder vindt u een overzicht welke coördinator verantwoordelijk is voor welke afdeling:

  Sociaal coördinator Zebra Karin Verbeek zebra@xerxesdzb.nl 
  Sociaal coördinator O8 Karin Verbeek onder8@xerxesdzb.nl
  Sociaal coördinator O9 Karin/Abby a.i onder9@xerxesdzb.nl
  Sociaal coördinator O10 Abby van Putten onder10@xerxesdzb.nl
  Sociaal coördinator O11 Niels van der Graaf onder11@xerxesdzb.nl
  Sociaal coördinator O12 Midley Kaspers onder12@xerxesdzb.nl
  Sociaal coördinator O13 Cedric Martina onder13@xerxesdzb.nl
  Sociaal coördinator O14/O15 Jerrel Goelab onder15@xerxesdzb.nl
  Sociaal coördinator O16 t/m O19 Sander van der Bos onder19@xerxesdzb.nl

   

  Gezocht: trainers 

  XerxesDZB draait volledig op vrijwilligers. De contributie die alle leden betalen wordt gebruikt voor huisvesting, KNVB kosten, materialen en onderhoud van het terrein en niet voor trainers, scheidsrechters, etc. Zonder ouders die zich in zetten voor de vereniging als bijvoorbeeld trainer, leider, (assistent) scheidsrechter, gastheer/vrouw voor alle bezoekende clubs, coördinator in het kleedkamergebouw op wedstrijddagen, ‘klusser’, schoonmaker, webredacteur, fotograaf etc. lukt het niet om de vereniging te laten draaien. Momenteel wordt bijvoorbeeld 95% van de jeugdelftallen getraind door ouders of andere familieleden van jeugdleden.

  Voor een aantal teams zijn wij nog steeds op zoek naar trainers. Net zoals de vorige seizoen geldt dat, indien het niet lukt om vanuit de oudergroep van het team trainers & assistent trainers te vinden voor het team, dat het team niet kan trainen en voetballen. We hopen dus dat er nog meer enthousiaste ouders opstaan om de kinderen een geslaagd en plezierig voetbalseizoen te geven!

  Voorlopige indeling seizoen 2020/2021 (update 29-6-2020:

  Waar het al elk jaar een uitdaging is om de teamindelingen te maken, heeft de corona crisis dit extra moeilijker gemaakt. Zo ligt de competitie al stil vanaf maart en zijn alle toernooien geannuleerd. De spelers van de onderbouw hebben inmiddels een aantal weken normaal kunnen trainen. Maar de spelers van de bovenbouw hebben alleen aangepast kunnen trainen (op 1,5 meter afstand van elkaar). Geen ideale omstandigheden dus.

  We hopen in augustus vroeg te kunnen starten, waardoor we de spelers alsnog beter kunnen beoordelen op hun voetbalkwaliteiten en waar nodig zal er wat geschoven worden. De coördinator neemt hierin het besluit, maar de coördinator zal dit altijd in overleg met de trainers doen. We gebruiken de eerste paar weken van de trainingen na de zomerstop om de teams te vormen waarmee de officiële wedstrijden worden gestart.

  Bijgevoegd de “voorlopige” teamindelingen van de zebra’s tot en met de O19 afdeling.

  Voorlopige indeling Zebra's

  Voorlopige indeling JO8 

  Voorlopige indeling JO9

  Voorlopige indeling JO10

  Voorlopige indeling JO11

  Voorlopige indeling JO12

  Voorlopige indeling JO13

  Voorlopige indeling JO14-JO15 

  Voorlopige indeling MO13

  Voorlopige indeling MO15

  Voorlopige indeling MO17

  Voorlopige indeling JO16-JO17

  Voorlopige indeling JO19

  Vragen? Per mail aub

  Mocht u nog vragen hebben na de publicatie van de voorlopige indelingen, dan kunt u een mail sturen met uw vraag naar het mailadres van de coördinator van de desbetreffende afdeling. Omtrent vragen waarom kinderen niet zijn ingedeeld in een 'hoger' team kan niet worden gecorrespondeerd. Overige vragen worden verzameld en het streven is om voor de zomervakantie een reactie op uw mail te geven.

  Wij stellen vragen via whatsapp of telefonisch niet op prijs, stel uw vraag aub alleen via de mail. Ervaringen uit het verleden dwingen ons er helaas toe u te attenderen op het feit dat beledigingen en bedreigingen door ons worden gemeld bij de Normen en Waarden Commissie die dit dan verder oppakt. 

  Wij kunnen niet wachten totdat het nieuwe seizoen weer kan beginnen en we iedereen na de zomervakantie weer mogen verwelkomen op de club!

  Alvast een fijne zomerstop en een sportieve groet,

  De coördinatoren van XerxesDZB