• Beste ouders/verzorgers en spelers,

  Ondanks de huidige ‘corona’ maatregelen en het bijzondere seizoen 2020-2021, zijn de coördinatoren op de achtergrond hard bezig geweest met het volgende voetbalseizoen 2021-2022.

  Coördinatoren

  Aan het einde van dit seizoen nemen we helaas afscheid van Abby van Putten (Sociaal Coördinator JO10) en Cedric Martina (Sociaal Coördinator JO13). Hun vrijwillige inzet was onmisbaar voor de club, alvast hartelijk bedankt Abby en Cedric!

  We hebben het coördinatoren team echter wel kunnen uitbreiden met een extra Technisch Coördinator Middenbouw (JO13 t/m JO17): Patrick Heijberg. Voor velen geen onbekende, want hij is al een aantal jaren trainer van de JO17-1. Welkom Patrick!

  Hieronder vindt u een overzicht welke coördinator verantwoordelijk is voor welke afdeling:

  Rol Naam email adres
  Sociaal coördinator Zebra  Karin Verbeek  zebra@xerxesdzb.nl
  Sociaal coördinator O8   Karin Verbeek  onder8@xerxesdzb.nl
  Sociaal coördinator O9   Karin Verbeek  onder9@xerxesdzb.nl
  Sociaal coördinator O10  Midley Kaspers onder10@xerxesdzb.nl
  Sociaal coördinator O11   Midley Kaspers onder11@xerxesdzb.nl
  Sociaal coördinator O12   a.i. Midley Kaspers/ Niels de Graaf onder12@xerxesdzb.nl
  Sociaal coördinator O13   Niels van der Graaf onder13@xerxesdzb.nl
  Sociaal coördinator O14/O15  Jerrel Goelab  onder15@xerxesdzb.nl
  Sociaal coördinator O16 t/m O19  Wim Ravenhorst wim.ravenhorst@xerxesdzb.nl
  Sociaal coördinator meisjes Midley Kaspers meisjes@xerxesdzb.nl
  Technisch coördinator onderbouw (JO8 tm JO12) Danielle Wisselaar opleiding-onderbouw@xerxesdzb.nl
  Technisch coördinator middenbouw (JO13 tm JO17) Patrick Heijberg p.heijberg@gmail.com
  Technisch coördinator bovenbouw (JO18 tm JO23) Michel Verwater opleiding-bovenbouw@xerxesdzb.nl

  Gezocht: trainers

  XerxesDZB draait volledig op vrijwilligers. De contributie die alle leden betalen wordt gebruikt voor huisvesting, KNVB kosten, materialen en onderhoud van het terrein en niet voor trainers, scheidsrechters, etc. Zonder ouders die zich in zetten voor de vereniging als bijvoorbeeld trainer, leider, (assistent) scheidsrechter, gastheer/vrouw voor alle bezoekende clubs, coördinator in het kleedkamergebouw op wedstrijddagen, ‘klusser’, schoonmaker, webredacteur, fotograaf etc. lukt het niet om de vereniging te laten draaien. Momenteel wordt bijvoorbeeld 95% van de jeugdelftallen getraind door ouders of andere familieleden van jeugdleden.

  Voor een aantal teams zijn wij nog steeds op zoek naar trainers. Net zoals de vorige seizoen geldt dat, indien het niet lukt om vanuit de oudergroep van het team trainers & assistent trainers te vinden voor het team, dat het team niet kan trainen en voetballen. We hopen dus dat er nog meer enthousiaste ouders opstaan om de kinderen een geslaagd en plezierig voetbalseizoen te geven!

  Voorlopige indeling seizoen 2021/2022

  Waar het al elk jaar een uitdaging is om de teamindelingen te maken, heeft de corona crisis dit extra moeilijker gemaakt. Zo ligt de competitie al stil vanaf oktober vorig jaar en zijn alle toernooien geannuleerd. Er was alleen de mogelijkheid om te trainen en om interne wedstrijden te spelen. Geen ideale omstandigheden dus.

  We starten weer in augustus met de trainingen. Mogelijk wordt er hier en daar wat geschoven om ervoor te zorgen dat iedereen op zijn eigen niveau speelt. De coördinator neemt hierin het besluit, maar de coördinator zal dit altijd in overleg met de trainers doen.

  We gebruiken de eerste paar weken van de trainingen na de zomerstop om de teams te vormen waarmee de officiële wedstrijden worden gestart.

  Bijgevoegd de “voorlopige” teamindelingen van de zebra’s tot en met de JO13 afdeling én de MO afdeling. De JO14 tm JO19 indelingen volgen later.

  Voorlopige indeling JO5-JO6 Zebra's

  Voorlopige indeling JO8

  Voorlopige indeling JO9

  Voorlopige indeling JO10

  Voorlopige indeling JO11

  Voorlopige indeling JO12

  Voorlopige indeling JO13

  Voorlopige indeling MO

  Voorlopige indeling JO14-JO15

  Voorlopige indeling JO16-17

  Voorlopige indeling JO18-19

  Vragen? Per mail aub

  Mocht u nog vragen hebben na de publicatie van de voorlopige indelingen, dan kunt u een mail sturen met uw vraag naar het mailadres van de coördinator van de desbetreffende afdeling. Omtrent vragen waarom kinderen niet zijn ingedeeld in een 'hoger' team kan niet worden gecorrespondeerd. Overige vragen worden verzameld en het streven is om voor de zomervakantie een reactie op uw mail te geven.

  Wij stellen vragen via Whatsapp of telefonisch niet op prijs, stel uw vraag aub alleen via de mail.

  Ervaringen uit het verleden dwingen ons er helaas toe u te attenderen op het feit dat beledigingen en bedreigingen door ons worden gemeld bij de Normen en Waarden Commissie die dit dan verder oppakt.

  Uitschrijven/overschrijven

  We hopen natuurlijk dat het niet nodig is, maar mocht u uw zoon of dochter toch willen uitschrijven, dan dient u het lidmaatschap bij XerxesDZB schriftelijk voor 15 juni 2021 op te zeggen. Later dan 15 juni? Dan wordt het lidmaatschap automatisch met een seizoen verlengd. U kunt hiervoor een mail sturen naar ledenadministratie@xerxesdzb.nl onder vermelding van naam, geboortedatum en lidmaatschapsnummer.

  Maar, gaan ervan uit dat we iedereen na de zomervakantie weer kunnen verwelkomen op de club! Wij wensen alle teams nog een paar weken veel voetbalplezier en daarna alvast een fijne zomerstop. 

  Sportieve groet,

  De coördinatoren van XerxesDZB