• Beste ouders/verzorgers en spelers,

  Net als elk jaar weer een grote uitdaging om nieuwe teamindelingen te maken, maar het is weer op tijd gelukt. Dit zijn de voorlopige teamindelingen waar het seizoen 2022-2023 mee gestart zal worden.

   

  Later kunnen er nog wijzigingen plaatsvinden, door bijvoorbeeld opzeggingen of verschuivingen in de teams.

  Hierbij de voorlopige teamindelingen voor het komende voetbalseizoen 2022-2023 voor de  MO11, MO13 & MO15 

  Vragen over de indelingen? Alleen per mail a.u.b.

   

  Mocht u nog vragen hebben na de publicatie van de voorlopige indelingen, dan kunt u een mail sturen met uw vraag naar het mailadres van de coördinator van de desbetreffende afdeling. We verzamelen alle vragen en het streven is om uiterlijk voor 1 juli een reactie op uw mail te geven.

  Wij stellen vragen over de indelingen via whatsapp of telefonisch niet op prijs, stel uw vraag aub alleen via de mail.

  Ervaringen uit het verleden dwingen ons helaas om u te attenderen op het feit dat beledigingen en bedreigingen door ons worden gemeld bij de Waarden en Normen Commissie die dit dan verder oppakt.

  Trainingen tot einde seizoen & start nieuwe seizoen

  Vanaf maandag 30 mei t/m donderdag 16 juni wordt er nog getraind.

  • Nieuwe team: Op de eerste training van de week (maandag of dinsdag) wordt getraind met het nieuwe team van 2022-2023 (app groepen volgen nog)
  • Huidige team: Op de tweede training van de week (woensdag of donderdag) wordt getraind met het huidige team van 2021-2022.

  De eerste trainingen van het nieuwe seizoen starten 2e helft van augustus 2022 weer. Meer details volgen later.

   

  Gezocht speelsters voor MO11 & MO13!

  Voor het volgend seizoen hebben de teams MO11 & MO13 nog plek voor meiden in de leeftijdscategorie 2010 - 2013. Aanmelden voor een proeftraining is mogelijk door een email te sturen naar meisjes@xerxesdzb.nl . 

  Gezocht: trainers!

   

  Voor de MO11 zijn wij nog op zoek naar een 2e trainer. We gaan ervan uit dat dit bij elk team kan worden ingevuld door ouders uit het team.

  Momenteel wordt bijvoorbeeld 95% van de jeugdelftallen getraind door ouders of andere familieleden van jeugdleden.

  Net zoals de vorige seizoen geldt dat, indien het niet lukt om vanuit de oudergroep van het team trainers & assistent trainers te vinden voor het team, dat het team niet kan trainen en voetballen.

  We hopen dus dat er nog veel meer enthousiaste ouders opstaan om de kinderen een geslaagd en plezierig voetbalseizoen te geven.

  Waarom? XerxesDZB draait volledig op vrijwilligers, we gaan ervan uit dat iedereen helpt. De contributie die alle leden betalen wordt gebruikt voor huisvesting, KNVB kosten, materialen en onderhoud van het terrein en niet voor trainers, scheidsrechters, etc. Zonder ouders die zich in zetten voor de vereniging als bijvoorbeeld trainer, leider, (assistent) scheidsrechter, gastheer/vrouw voor alle bezoekende clubs, coördinator in het kleedkamergebouw op wedstrijddagen, klusser, schoonmaker, webredacteur, fotograaf etc. lukt het niet om de vereniging te laten draaien.

   

  Opzeggen of overschrijven?

  Wil je toch helaas stoppen of ga je ergens anders voetballen? Dan dien je je lidmaatschap bij XerxesDZB schriftelijk voor 15 juni 2022 op te zeggen. Je kunt hiervoor een mail sturen naar ledenadministratie@xerxesdzb.nl onder vermelding van je naam, geboortedatum en lidmaatschapsnummer.

  Doe je dit niet dan wordt je lidmaatschap automatisch met een seizoen verlengd. De overschrijving naar een andere club wordt door die club geregeld met XerxesDZB, maar ook dan wordt schriftelijk opzeggen bij XerxesDZB geadviseerd.

  Toernooien en zomerstop

  Nog veel plezier tijdens de laatste trainingen en (thuis) toernooien.

  En, alvast een fijne zomerstop gewenst,

  Met sportieve groet,

   

  De jeugd coördinatoren van XerxesDZB