• Voorlopige teamindelingen van de jeugd JO16 t/m JO19 en de senioren van XerxesDZB

 • Hierbij de teamindelingen van de jeugd, vrouwen en de senioren op zaterdag en zondag van XerxesDZB. Jeugd vanaf JO16 tot en met JO19 en MO17 voor het seizoen 2019-2020.

  Volgend seizoen verwelkomen wij het team van SVS. Zij zullen XerxesDZB zaterdag 6 worden. Ook zal er een extra vrouwen team op zaterdag worden toegevoegd.

  Bekijk de teamindelingen hieronder:

  JO16

  JO17

  MO17

  JO19

  Vrouwen zaterdag

  Senioren zaterdag

  Senioren zondag

  Bekijk hier de overige indelingen van de jeugd

  Procedure mbt teamindelingen

  Er zijn al veel vragen binnengekomen over de teamindelingen voor het nieuwe seizoen, maar er zullen na de publicatie van de indeling vast meer vragen zijn. Om deze vragen voor een groot gedeelte te voorkomen hieronder de procedure, die we handhaven voor de indeling van de teams.

  Selectie teams

  Er wordt, net als voorgaande jaren, op basis van input van de huidige trainers, technische advies commissie en coördinatoren bepaald of spelers in eerste instantie in aanmerking komen voor een selectie team. De technische advies commissie bestaat voor de jeugd uit Michel Verwater, Marcel van Staaijeren en Wim Ravenhorst.

  De voorlopige indeling van de selectieteams, waar het seizoen mee gestart wordt, wordt bepaald door de technische commissie in nauwe samenwerking met de trainers van het nieuwe team.

  Dat wil niet zeggen dat jongens of meisjes die volgend jaar niet in een selectieteam worden ingedeeld niet alsnog de kans krijgen om hoger op te komen. Net als dit jaar kan er gedurende het seizoen geschoven worden in de teams.

  Recreatieve teams

  Hier wordt ingedeeld op basis van input van de huidige trainers en de coördinatoren. Indien noodzakelijk worden er een aantal (interne) oefenwedstrijden ingepland zodat er nader naar een aantal spelers gekeken kan worden. De coördinatoren maken dan obv de verkregen informatie de nieuwe teamindelingen voor de recreatieve teams.

  Meer vragen?

  Mochten er meer vragen zijn, stel ze dan per mail aan de desbetreffende afdelingscoördinator. Hou er a.u.b. wel rekening mee dat de coördinatoren, naast hun werk, momenteel erg druk zijn met voetbalgerelateerde zaken en het hen mogelijk niet lukt om direct te kunnen antwoorden.