• In het betaald voetbal vinden we een aantal voormalig (jeugd) spelers van XerxesDZB. Deze zomer zijn er een aantal van club veranderd.

  Michiel Kramer heeft de overstap gemaakt van ADO Den Haag naar RKC Waalwijk. De lange spits die met Feyenoord kampioen is geworden maakt aanstaande zaterdag zijn officiele debuut in het shirt van de Waalwijkers uit tegen Heerenveen.

  Verdediger Danillo Doekhi kende een uitstekend seizoen bij Vitesse. De talentvolle verderdiger stond deze zomer in belangstelling van o.a. Feyenoord maar zal dit siezoen vooralsnog te beworden zijn in het geel zwart van Vitesse in Arnhem.

  Mario Bilate kende vorig seizoen een uitstekend seizoen bij de Brabanders. De spits uit Zevenkamp promoveerde bijna met NAC Breda naar de Eredivisie, helaas lukte dit in de laatste play-off wedstrijd net niet. Dit jaar speelt Mario weer in de Keukenkampioen divisie.

  Ook in de Keuken Kampioen divisie vinden we Kevin Vermeulen terug. Hij maakte vorig seizoen de overstap naar FC Dordrecht en kwam toen van RKC Waalwijk.

  Garry Mendes Rodriques speelt nog altijd in het verre oosten. Ook komend seizoen staat hij nog onder contract bij Al-Ittihad Club in Saoedi Arabie. Vorig seizoen was hij op huur basis actief in Turkije.

  Myron Bostdorp (18) maakte deze zomer de overstap naar het betaald voetbal. De aanvaller speelt komens seizoen bij FC Twente/ Heracles Almelo Onder 21