• Vrijdag 3 januari 2020 staat de traditionele VoetbalQuiz 'De Aftrap' weer op het programma in het clubhuis van XerxesDZB. Om 20:00 uur zullen de koppels aftrappen met Quizmaster en Voorzitter Ronald Broeders.

  Ook dit jaar zullen er weer 3 rondes zijn. Ronde 1 zal bestaan uit 18 Eredivisie vragen. Ronde 2 zullen de 25 vragen bestaan uit vragen over de afgelopen 10 jaar. Waar de 25 finaleronde vragen uit bestaan is nog een verassing. Ook zullen wij in de tussenrondes Petje op Petje af spelen met leuke prijzen! Vanaf 19:00 uur is iedereen van harte welkom in het clubhuis van XerxesDZB.

  Afgelopen jaar waren er 2 winnaars. Zowel Die Gelbe Wand als het duo Rogier en Alex van Baarle eindigde bovenaan in het klassement. Nadat ze ook hetzelfde antwoord op de beslissingsvraag gaven werd er geloot om wie die wisselbeker mee naar huis mocht nemen.  

  De Petje op Petje Af rondes werden gewonnen Paul Winkelman en Robbie Lenzini. Paul won de 1e Royston Drenthe ronde. Hij won het Sparta shirt van Royston Drenthe en het boek van Pirlo. De 2e Robin van Persie ronde werd gewonnen door Robbie Lenzini. Robbie ging naar huis met een trolley vol met Heineken bier.

  Denk jij dat je dit jaar ook kunt winnen en heb je zin in een gezellige voetbalavond? Meld je dan samen met je quizpartner aan door een mail te sturen naar evenement@xerxesdzb.nl

  Tevens zullen er lekkere hapjes voorbij komen! Aanvang is om 20:00 uur en deelname is per duo en kost €5,00 p.p.

  Durf jij de uitdaging aan?!