• Vrijdag afscheidswedstrijd Andy Bouterse vs Robin Verhorst bij XerxesDZB

 • Komende vrijdag 14 juni wordt er de afscheidswedstrijd gespeeld van Andy Bouterse tegen Robin Verhorst op Sportpark Faas Wilkes.

  Oud XerxesDZB'er Andy Bouterse stopt met voetballen in het eerste elftal en maakt volgend seizoen de overstap naar het huidige XerxesDZB 5. Andy kwam uit de jeugd van XerxesDZB en speelde een aantal jaren in het 1e elftal van XerxesDZB op Hoofdklasse niveau. Vervolgens speelde Bouterse voor SC Feyenoord en jarenlang voor SV Heinenoord. 

  De afscheidswedstrijd wordt gespeeld tegen Robin Verhorst. Robin sluit ook zijn mooie voetbalcarriere af. Verhorst speelde voor Alexandria'66, VV Zwaluwen en Sparta AV. Tevens is Robin de vriend van Sherley Strik (zus van XerxesDZB'er Marvin Strik).

  De elftallen wordt samengesteld door Marvin Strik en Marco Verhorst. Wie er allemaal mee gaan doen is voor Bouterse en Verhorst nog een mooie verassing. Beide elftallen zullen worden geleidt door oud trainers van XerxesDZB Willem den Besten en oer Spartaan Aad Andriessen.

  De wedstrijd wordt om 19:30 uur afgetrapt onder het genot van een heerlijk drankje en een BBQ. En na afloop is er een feestje met muziek in het clubhuis van XerxesDZB!

  Wij hopen op veel support en iedereen is aanstaande vrijdag dan ook van harte welkom op Sportpark Faas Wilkes en samen maken wij er een leuke avond van. Tot vrijdag!