• Wist u dat… 

  In tijden van de Corona maatregelen zien wij elkaar nauwelijks tot niet. Je zult wellicht denken dat de vereniging stil ligt en dat alleen het bestuur vergadert over alles rondom de effecten van het virus voor ons vereniging. Nou in dat geval heb je het mis en daarom hebben wij deze nieuwe rubriek welke wij regelmatig met jullie zullen delen. 

  In deze rubriek zullen we korte feitjes delen zodat jullie kunnen lezen dat onze vereniging nog altijd leeft en beweegt. En weten jullie ook wat ons bezig houdt en waar we mogelijk jullie inzet en steun heel goed bij zouden kunnen gebruiken. Schroom niet om je aan te melden, want samen staan we sterker. 

  Daar het in deze rubriek om een opsomming van feiten gaat houden we de overige tekst kort! 

  Wist u dat… 

  Door de droogte de grasvelden snakten naar water en inmiddels genoten hebben van een lekkere sproeibeurt? 

  Onze partner TDT Rotterdam een hele mooie actie met gele potrozen heeft gehouden en hiermee €1267,00 heeft kunnen doneren aan de Voedselbank.  

  De vereniging een eerste verkoop heeft gehad van de Horecavoorraad, hiermee bijna €1.000,00 heeft opgehaald, en dit komende donderdagavond van 18:30 – 21:00 weer gaat doen. 

  Onze scheidsrechter Delano gek is op onze appelflappen en zaterdag op de club een hele doos heeft gekocht om ze thuis te kunnen afbakken. 

  De jeugdcommissie afgelopen donderdag een vergadering heeft gehad over het nieuwe seizoen door te beeldbellen. 

  De toernooien die gepland staan in juni voorlopig nog niet worden afgeblazen en we voor dit besluit de maatregelen zullen volgen die de overheid aan ons kenbaar zal maken. 

  We in gesprek zijn met nieuwe sociaal coördinatoren die het team komen versterken. 

  We sinds net voor de crisis een hoofdopleiding onderbouwDaniëlle Wisselaar, en hoofdopleiding bovenbouw, Michel Verwaterhebben. 

  Onze mannen van de TOM-ploeg dagelijks nog klusjes doen zodat ons park er mooi en verzorgd bij blijft liggenNatuurlijk wel met inachtneming van alle maatregelen vanuit de overheid en het RIVM. 

  We als vereniging graag horen als iemand in deze bijzondere tijden hulp nodig heeft. 

  We er nog altijd met elkaar en voor elkaar zijn. 

  Leden onze sponsoren helpen bij het bezorgen van heerlijk eten van Gym & Gin en bloemen van Bloemsierkunst Roer-Schamper. 

  Het bestuur vanuit huis wekelijks op woensdag telefonisch vergaderd. 

  De vereniging voorlopig tot 28 april gesloten is. 

  We aan het nadenken zijn welke activiteiten we zouden kunnen organiseren als we elkaar weer mogen ontmoeten. 

  We nog altijd vrijwilligers kunnen gebruiken voor leuke klusjes nu en straks in het nieuwe seizoen. 

  Er voor de jeugd een kleurwedstrijd is. 

  Onze sponsorcommissie zijn best doet ook voor volgend seizoen er te kunnen zijn voor onze (nieuwepartners 

  We vanaf het nieuwe seizoen een Businessclub hebbenwaar partners ervoor kiezen de vereniging te steunen en actief mee gaan doen aan netwerkactiviteiten 

  We nieuwe sponorborden hebben gekregen van Heineken 0.0% 

  Marvin Strik op zaterdag wedstrijdfit blijft door in zijn tenue zijn werkkamer te stofzuigen 😊 

  Wij jullie allemaal enorm missen 

   

  Hebben jullie vanuit je team ook feitjes die mooi zijn om te delenStuur ze naar redactie@xerxesdzb.nl en wie weet staan ook jouw feitjes in het artikel van volgende week.