• Woensdag 27 november Sinterklaasfeest bij XerxesDZB

 • Zoals elk jaar vieren we weer de verjaardag van Sinterklaas op de club. Op woensdagmiddag 27 november 2019 komt hij onze vereniging bezoeken.

   Hij vindt het natuurlijk erg leuk als jullie er ook allemaal kunnen zijn, zodat we er de hele middag een groot feest van kunnen maken!

  De inschrijfformulieren liggen bij de trainers in de postvakjes. Heb je nog geen formulier ontvangen, vraag er dan om bij je trainer of download het inschrijfformulier hier: Inschrijfformulier Sinterklaasfeest

  Helaas is het voor Sinterklaas ook wat moeilijk rond te komen, dus moet hij wel een bijdrage van jullie vragen van €5,00 per kind, te betalen bij inlevering van het inschrijfstrookje in een envelop.

  Ben je een O5/O6 - (’zebra’) of een JO8-speler en heb je zin om te komen dan moet je zo snel mogelijk maar uiterlijk zaterdag 23 november 2019 het inschrijfstrookje in. Dit kun je inleveren in een gesloten envelop met 5 Euro erin aan de bar. Schrijf erop ‘Sint’ en de naam van het kind. Let wel: alleen inschrijvingen inclusief 5 euro worden geaccepteerd als inschrijving.

  Ook broertjes en zusjes van zebra’s of O8-spelers in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar mogen komen. Jonger dan 4 jaar? Dan moet je helaas nog even wachten. Voor broertjes of zusjes is ook een bijdrage van €5,00 verbonden. Deze bijdrage ook graag voldoen bij het inleveren van het strookje in een envelop.

  De middag begint om 15.00 uur en zal rond 17.15 uur afgelopen zijn. Het is een kinderfeest, dus papa’s en mama’s hebben een middagje vrij, zij zijn vanaf 17.00 uur welkom. De kidsclub zorgt ervoor dat jullie een gezellige middag hebben met voldoende toezicht.  Wil je ook helpen die middag als begeleider (we hebben min. 12 hulpouders nodig)? Geef je aub op als vrijwilliger!

  Heb je zin om een mooie tekening te maken voor sinterklaas, maak er dan iets moois van en neem de tekening mee (zet er wel even je naam en je leeftijd op) en als je dat leuk vindt, mag je ook verkleed komen.

  Tot 27 november!

  XerxesDZB Kidsclub

  Corina Pauptit, Roy Winkelman, Selena Sta en Karin Verbeek

  Kidsclub@xerxesdzb.nl