• Woensdag 28 november Sinterklaasfeest bij XerxesDZB

 • Het is bijna zover: Sinterklaas komt onze vereniging bezoeken, en wel op Woensdagmiddag 28 november 2018!

  Hij vindt het natuurlijk erg leuk als jullie er ook allemaal kunnen zijn, zodat we er de hele middag een groot feest van kunnen maken! De inschrijfformulieren voor dit feest liggen nu in de postvakjes van de zebra en O8 teams.

  Helaas is het voor Sinterklaas ook wat moeilijk rond te komen, dus moet hij wel een bijdrage van jullie vragen van €5,00 per kind, te betalen bij inlevering van het strookje in een envelop. 

  Ben je een O5/O6 - (’zebra’) of een O8-speler die niet ouder is dan 7 jaar en heb je zin om te komen dan moet je zo snel mogelijk maar uiterlijk vrijdag 23 november 2018 het inschrijfformulier inleveren. Dit kun je inleveren in een gesloten envelop met 5 Euro erin aan de bar. Schrijf erop ‘Sint’ en de naam van het kind. Inleveren bij 1 van de Kidsclubleden kan natuurlijk ook! Let wel: alleen inschrijvingen inclusief 5 euro worden geaccepteerd als inschrijving.

  De middag begint om 14.15 uur en zal rond 16.30 uur afgelopen zijn. Het is een kinderfeest, dus papa’s en mama’s hebben een middagje vrij, zij zijn vanaf 16.15 uur welkom. De kidsclub zorgt ervoor dat jullie een gezellige middag hebben met voldoende toezicht.

  We hebben die middag minimaal 12 hulpouders nodig. Dus, wil je ook helpen die middag als begeleider (we hebben min. 12 hulpouders nodig!)? Geef je a.u.b. op als vrijwilliger via het inschrijfformulier of stuur een mail naar kidsclub@xerxesdzb.nl

  Ook broertjes en zusjes van zebra’s of O8-spelers in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar mogen komen. Jonger dan 4 jaar? Dan moet je helaas nog even wachten. Voor broertjes of zusjes is ook een bijdrage van €5,00 verbonden. Deze bijdrage ook graag voldoen bij het inleveren van het strookje in een envelop.

  Tot 28 november!

  XerxesDZB Kidsclub

  Corina Pauptit, Roy Winkelman en Karin Verbeek

  Kidsclub@xerxesdzb.nl