• Op woensdagavond 20.00 speelt XerxesDZB thuis op het Faas Wilkes Sportpark de districtsbekerfinale tegen Nieuwkoop. Beide ploegen hebben na een lange wedstrijdreeks een aantal hogergeplaatste tegenstanders uitgeschakeld en ontmoeten elkaar nu in Zevenkamp in de strijd om de felbegeerde beker.

    De ploeg van Tom Rietberg schakelde o.a. de vierde divisionisten SJC, HBS en Poortugaal uit, maar ook tegenstander Nieuwkoop schakelde een hele reeks divisieploegen uit en bleek vaak de sterkste in de penaltyserie. De wedstrijd leeft sterk binnen beide verenigingen en we verwachten dan ook een grote opkomst van supporters. Nieuwkoop komt met ongeveer 400 mensen naar Rotterdam, waaronder 4 bussen.

    Om alles in goede banen te leiden werken we als organisatie met eigen verkeersregelaars. Gelieve hun aanwijzingen op te volgen. Beter nog om waar het kan met de fiets, OV of wandelend naar het complex te komen. Het binnenparkeerterrein is geheel gereserveerd voor de spelers, staf en genodigden. Het buitenterrein en de singel zullen dan ook snel volstaan. De toegang is overigens geheel en al gratis.

    Waar tegenstander Nieuwkoop te herkennen zal zijn aan het oranje, hopen wij dat zoveel mogelijk XerxesDZB supporters het elftal komen steunen in het blauwwit. Wie zeker in het blauwwit gekleed zijn, zijn de meiden van O11 die samen met de ploegen het veld zullen betreden als elftal van de week.

    Voor het eerst gaat ook de nieuwe buitenbar open. Mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers die een prachtig nieuw terras hebben aangelegd met een gezellige buitenbar. De officiƫle opening volgt nog zodra ook de speeltuin klaar is, maar deze gelegenheid is te mooi om voorbij te laten gaan.

    We hopen dat zoveel mogelijk leden, jeugdleden en andere belangstellenden de weg naar het Sportpark weten te vinden om er samen met Nieuwkoop een voetbalfeestje van maken.