• XerxesDZB bestaat bijna 115 jaar en dat moet worden gevierd!

 • Op vrijdag 1 maart bestaat de club 115 jaar en dat vinden wij genoeg reden voor een week lang feesten.

  Vrijdag 1 maart trappen we af met een feestavond in het clubhuis voor alle 18+’ers van de club. Leden, ouders, supporters, partners iedereen is welkom.
  Een swingend feest met taart, hapjes en drankjes. DJ Ray zal met zijn Discoshow puntneus & piekhaar alle voetjes laten dansen.

  Zaterdag 2 maart hebben we een Disco voor alle jeugdteams onder 11 t/m onder 17. Hapjes, taart, kidscocktails, discolampen & natuurlijk een echte DJ. Met heel misschien ook een verrassingsoptreden van een echte artiest.

  Zondag 3 maart zijn de Bingoladies aan de beurt. Op zondagavond staat de Verjaardagsbingo op het programma. Aanmelden kan via evenement@xerxesdzb.nl

  Woensdag 6 maart is er op het onbewoonde XerxesDZB eiland een Piratenfeestje voor de jeugdteams zebra t/m onder 10. Een ouderwets leuk verjaardagsfeestje met echte piraten, spelletjes, drinken en wat lekkers.

  Donderdag 7 maart wordt er sportief gefeest tijdens het feestelijk 6x6 toernooi. Aanmelden kan bij Anant en Micha of via evenement@xerxesdzb.nl. Na afloop begint natuurlijk de 3e helft met een lekkere hap uit eigen keuken.

  Vrijdag 8 maart vieren de Mohikanen niet alleen de 155e verjaardag van de club. Het Mohikanendiner wordt deze dag voor de 90e keer gehouden en dus is het extra feest.

  Zaterdag 9 maart sluiten we de feestweek af met de partners van de club met een gezellige Bierproeverij in de bestuurskamer.

  Jij komt toch ook feesten op een van deze dagen?! Voor informatie over de feestweek kun je een mail sturen naar evenement@xerxesdzb.nl